Tape terápiás alkalmazása

1 értékelés
Márka: Grada
Ft3 764
Raktáron (8 db)

Ebben a könyvben egy átfogó témát talál a szalagozással kapcsolatban. A könyv részletesen leírja a szalagozási technikákat is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A szalagok terápiás alkalmazása A könyv egy összetetten feldolgozott problémát vet fel. Jelenleg a fizioterápia, a rehabilitáció és az atlétikai terápia egyik legnépszerűbb módszere. A könyv nemcsak gyakorlatilag, hanem hasonló kiadványokhoz is összpontosít. A konkrét diagnózisok és klinikai állapotok gyakorlati felhasználása mellett a könyv részletesen leírja a tapintási technikákat és főként a szervezetre gyakorolt hatásának elvét, a tapadás történetét és a ragasztás hatásának fiziológiáját, a tulajdonságaitól függően. A könyv a Kinesio Tapu terápiás felhasználása című korábbi kiadványra épül, és az előző könyvhez hasonlóan a sportorvosok, ortopédok, gyógytornászok, foglalkozási terapeuták, orvosi és nem egészségügyi szakemberekszámára készült, és különösen alkalmas az egészségügyi ellátásra szakosodott főiskolai és mesterkurzusokra.
 
 
 
 
Terapeutické využití tejpování Kniha přináší komplexně zpracovanou problematiku tejpování. Je to v současnosti jedna z nejpopulárnějších metod ve fyzioterapii, rehabilitačním lékařství a také v terapii sportovců. Kniha je zaměřena nejen prakticky, jak tomu u podobných publikací bývá. Kniha přináší kromě praktického využití u konkrétních diagnóz a klinických stavů i podrobný popis technik tejpování a hlavně princip jeho působení na organizmus, historii tejpování a fyziologii účinku tejpování v závislosti na jeho vlastnostech. Kniha navazuje na úspěšnou předchozí publikaci s názvem Terapeutické využití kinesio tapu a podobně jako předchozí kniha je určena sportovním lékařům, ortopedům, fyzioterapeutům, ergoterapeutům, lékařským i nelékařským odborníkům a je vhodná také pro studenty zejména bakalářských a magisterských oborů specializujících se ve zdravotnictví.