Biofreeze gél és spray

összesen 4 termék
BIOFREEZE gél - hűsítő gél hát, izom- és ízületi fájdalmakra 118ml
Ft3 185

A Biofreeze egy nagyon hatékony fájdalomcsillapító gél, amely természetes mentolon alapul, nem tartalmaz fájdalomcsillapítót, alkalmas izom- és ízületi fájdalmakra, ízületi...

Kód: 11761
Biofreeze Spray - természetes mentol alapú spray fájdalom ellen
Ft3 374

A Biofreeze nagyon hatékony fájdalomcsillapító, természetes mentolon alapul, nem tartalmaz fájdalomcsillapítót, izom- és ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás és ízületi...

Kód: 12996

Biofreeze gél az amerikai cégtől, a Performance Health Inc.-től a fájdalomcsillapítók nélkül a leghatékonyabb fájdalomcsillapító. Mivel nem tartalmaz fájdalomcsillapítókat, gyengéd a testen, és nem okoz ellenállást. Rendkívül hatékony az ízületi gyulladásban vagy arthrosisban. A mentolnak köszönhetően kellemesen hűvös.

Biofreeze gél általában

Helyi fájdalomcsillapító az érintett területen a krioterápia (hidegterápia) elvén. A biofagyasztás megkönnyíti a hátfájás, az izmok és az ízületi gyulladás által okozott izületeket. Ennek a hûtõgéznek a hatása több mint három óráig tart, nem tartalmaz fájdalomcsillapító anyagokat, ezért a szervezet nem képes ellenállni a Biofreeze-nek.

Bifreeze gél a wellea.hu

Kínálatunkban megtalálja a világhírű Biofreeze gyártótól származó minőségi fájdalomcsillapító gélt. A Biofreeze gélt a felső terapeuták használják. Alkalmas például otthoni használatra ízületi gyulladásban vagy arthrosisban. Szeretnénk figyelmeztetni Önt arra, hogy gélünket választja a fájdalmakra üzletünkben.