összesen 40 termék
Bosu home Kód: BOSUHOM
Bosu profi Kód: BOSUPRO
Rehabiq egyensúlyi lencse, 33 cm, kék
Tipp Újdonság
Ft5 490

Nagyszerű kétoldalas egyensúlyozó segédeszköz, amely alkalmas a koordináció javítására vagy az egészséges ülésre.

Kód: RIQ-DD02021
Rehabiq Egyensúlyozó félgömb – kupola
Újdonság
Ft2 726

Az egyensúlysegítő egy légköri nyomású levegővel feltöltött félgömb, masszírozó nyúlványokkal rendelkezik, az instabilitás pedig tűszeleppel szabályozható. Kiszerelés: 1 db.

Kód: RIQ-DD02100
Rehabiq Overball, 25 cm, kék
Újdonság
Ft3 073

Az univerzális Rehabiq Overball edzőlabda mindenki számára alkalmas, aki szeretné megerősíteni a testét, javítani az általános állapotán vagy megerősíteni felső és alsó...

Kód: RIQ-OV25
Rehabiq Sün masszázslabda, kék 10 cm
Tipp
Ft1 275

A Rehabiq sün masszázslabda az egész test masszírozására és ellazítására. Használható rehabilitációra, sportregenerációra vagy otthoni autómasszázsra. Átmérője: 10 cm, szín: kék.

Kód: RIQ-JEZ10
Rehabiq sün masszázslabda, piros 8 cm
Tipp
Ft983

A Rehabiq sün masszázslabda az egész test masszírozására és ellazítására. Használható rehabilitációra, sportregenerációra vagy otthoni autómasszázsra. Átmérője: 8 cm, szín: piros.

Kód: RIQ-JEZ8
Rehabiq sün masszázslabda, sárga 6 cm
Tipp
Ft727

A Rehabiq sün masszázslabda az egész test masszírozására és ellazítására. Használható rehabilitációra, sportregenerációra vagy otthoni autómasszázsra. Átmérője: 6 cm, szín: sárga.

Kód: RIQ-JEZ6
THERA-BAND  készlet képzési súlyok, 1,1 kg, kék
Ft9 946

A Thera-Band edzősúly csuklóra és bokára alkalmas, neoprén felület, puha párnázás, könnyen tisztítható, minden súly 1,1 kg.

Kód: 25872
THERA-BAND billegő deszka, hengeres
Ft30 367

A Thera-Band billegő deszka a kiegyensúlyozás gyakorlására szolgál, PVC anyag, 34 x 35 x 9 cm, terhelhetőség 120 kg.

Kód: 23300
THERA-BAND billegő deszka, kerekes
Ft30 367

A Thera-Band billegő deszka a kiegyensúlyozás gyakorlására használják, PVC anyag, átmérője 41 cm, terhelhetősége 120 kg.

Kód: 23301
THERA-BAND FlexBar kék- extra erős
Ft8 926

Egyedülálló erősítő és rehabilitációs segédeszköz, amelyet tenisz- vagy golfkönyök kezelésére használnak.

Kód: 12347
THERA-BAND FlexBar piros- közepesen erős
Ft7 919

Egyedülálló erősítő és rehabilitációs segédeszköz, amelyet tenisz- vagy golfkönyök kezelésére használnak.

Kód: 12345
THERA-BAND FlexBar sárga-gyenge
THERA-BAND FlexBar sárga-gyenge
Jelenleg nem érhető el
Ft7 353

Mindegyik Thera-Band FlexBar 30 cm hosszú, és az úgynevezett Thera-Band progresszív képzési rendszerrel működik, amelynek köszönhetően a legegyszerűbb szinttől a legnehezebbig...

Kód: 12344
THERA-BAND FlexBar zöld- erős
THERA-BAND FlexBar zöld- erős
Jelenleg nem érhető el
Ft8 624

Mindegyik Thera-Band FlexBar 30 cm hosszú, és az úgynevezett Thera-Band progresszív képzési rendszerrel működik, amelynek köszönhetően a legegyszerűbb szinttől a legnehezebbig...

Kód: 12346
THERA-BAND habhenger piros csomagolású, puha Kód: 119721
THERA-BAND habhenger, átmérője 15 cm, hossza 30,5 cm Kód: 11968
THERA-BAND Hand Xtrainer - ujjak és tenyér teljesítményfokozó zöld közepessen puha
Ft6 106

A Thera-Band Hand Xtrainer egy rehabilitációs és edzéssegítő eszköz a kéz, a tenyér, az ujjak és a csukló rehabilitációjához és gyakorlásához.

Kód: 11965
Fel
További termékek

Szeretne kezdeni egy egészéges és aktív életmóddal, így ideális az ön számára gyakorlati segédeszközök. Gyakorlati segédeszközök, például erősítő gumiszalagokat, edző párnákat, overballok, gimnasztikai golyók, egyensúlyi párnák és szakaszok széles körben használnak nemcsak speciális munkahelyeken, mint például rehabilitációs és fizioterápiás műtétek, modern fitneszközpontok vagy tornatermek, hanem otthoni gyakorlatokon is. A gyakorlási és rehabilitációs segédeszközök nagyszerű a gyermekek, felnőtteknek és időseknek fizikai állapotának javítása érdekében,mind egészségeseknek, mind betegek számára. Gyakorlat ezekkel az eszközökkel nagyon egyszerű. A segédeszözök alkalmasak az orvosi gyakorlatokra, a terhességi gyakorlatokra, a koodinációs gyakorlatokra, de csak a szórakozás és a jó gyakolottág érzésére.

Miért vásarolni segédeszközöket a wellea.hu?

Még mindig próbálunk segíteni. Ezért a segédeszköz készen állnak az Ön számára. Megtalálható a  www.thera-band.hu Hasonlóképpen a telefonon vagy a e-mail munkaideje alatt bármikor elérhetők a kapcsolatokban.

Segédeszközök megtalálható a wellea.hu

Kínálatunkban csak minőségi segédeszközök találhatók. Thera-Band segédeszközöket a felső terapeuták és a fitness oktatók használják. Például egyaránt alkalmasak otthoni használatra is. Örömmel tájekoztatjuk Önöket a segédeszkök kiválasztásánal üzletünkben