Csokoládé masszázs

összesen 1 termék
cosiMed- csokoládé masszázs EXKLUSIV - 250 ml
Ft6 912
Kód: 01.56

A csokoládé masszázs luxus eljárás az igazi ínyenceknek. Egyedülálló, pihentető masszázs méregtelenítő hatással, gondoskodik a bőrről, és szépen sima és tiszta. A masszőr finom, hosszú ütése nyugtató érzést kelt a masszázs során. A csokoládé masszázsai jóak az egész test számára, de kevés az arcmasszázs. A választék egy luxus masszázskészletet kínál, amely a kozmetikai csokoládé masszázsnak kedvező hatással van a testre és a lélekre.

Csokoládé masszázs cosiMed

A masszázs előtt a hámlást (például kávét) jó a testvér elkészítéséhez és a bőr pórusainak megnyitásához. Speciális csokoládé használható masszázshoz, amelyet fel kell melegíteni. Az egyszerű használat érdekében azonban speciális csokoládé masszázsolajokat használnak, amelyek azonnal felhasználhatók és nem foszlanak annyira, mint külön forró csokoládé, és nem kell hígítani. A masszázs befejezése után a végső becsomagolást általában akkor végezzük, amikor egy másik csokoládéolaj réteget alkalmazunk és élelmiszerfóliával fedjük le. 10 perc elteltével a fóliát eltávolítjuk, a testet forró vízzel tisztítjuk (ne használjon szappant a csokoládéolaj lehető legrövidebb megmunkálásához), és a teljes exkluzív eljárás befejeződött.

Csokoládé masszázs és pozitív hatása az egészségre

Napjainkban a csokoládé masszázst szinte semmilyen wellness-központban vagy SPA-ban nem kínálják. Nemcsak a csokoládé masszázs, hanem a csokoládé fogyasztása is pozitívan befolyásolja érzékeinket és eufórikus hatásokat vált ki. A magas kakaóbab tartalmú feldolgozatlan csokoládé természetes antioxidánsokat, kakaóvajat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A csokoládé masszázsok méregtelenítő hatással rendelkeznek, és a bőrt gondoskodnak, ami tiszta és szépen sima