cosiMed kókuszolaj (kbA) - 500 g

1 értékelés
Márka: cosiMed
Ft4 381 Ft3 621 ÁFA nélkül
Raktáron (4 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

cosiMed kókuszolaj (kbA) - 500 g univerzális, sokoldalú felhasználású termék.  kókuszolaj (kbA) - 500 g-ot nyerünk a szigorúan szabályozott ökológiai gazdálkodás szigorú feltételei szerint termesztett tenyérből. A BIO kókuszolajnak különösen egészséges életmódjában meglehetősen hihetetlen helye van. Tökéletesen alkalmas a hideg és meleg konyhában, vagy egyetemes test- és hajápoló asszisztensként.

 

A kókuszolaj egyedülálló tulajdonságai, mint például az antibakteriális és antioxidáns hatások, az emberi szervezet számára előnyös vitaminokat és esszenciális zsírsavat tartalmaznak, és nyugtató hatással vannak a bőrre. Alkalmas kis kopás, napozás vagy napsütéses bőr számára is. cosiMed kókuszdióolaj (kbA) - 500 g is alkalmas a hajmaszk vagy az egész bőr hidratálására. Konzisztenciájának köszönhetően masszázs közegként vagy masszázsolajok alapjaként is használható.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés