cosiMed massázsgyertya karamel- 40 g

Nincs értékelés
Márka: cosiMed
Ft4 381 Ft3 621 ÁFA nélkül
Raktáron (5 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

cosiMed massázsgyertya karamel- 40 g egy luxus masszázs, amely csak a legfinomabb összetevőket tartalmazza, mint a kókuszolaj, az aloe vera és a méhviasz. Ezek a komponensek a masszázs során is gondoskodnak az ügyfél bőréről. A CosiMed Karamel masszázsgyertya egy egyedülálló élmény, nemcsak a kellemes masszázs, hanem az édes karamell illata miatt is, amely a gyertya égésekor ellazul, valamint a masszázs viasz és az oldott olaj kellemes hőmérséklete miatt. A karamell illata segít csökkenteni a stresszt és lazítani az elmét.

A masszázs massázsgyertya  először fel kell oldódnia, így a gyertyát az ügyfél megérkezése előtt kb. 10 percet. Nemcsak a szükséges mennyiségű viasz és olaj feloldódik, hanem a gyertya is elviszi az egész szobát, hogy elősegítse a pihentető légkört. A legjobb, ha a masszázs keveréket először a masszőr kezébe alkalmazzuk, majd hagyjuk, hogy az ügyfél felé áramoljon a kellemetlen hősokk elkerülése érdekében. A masszázs után a masszázs gyertyát le lehet zárni a zár zárásával. Egy CosiMed masszázsgyertya karamel - 40 g használható akár két teljes testmasszázzsal.

 

Ön is vásárolhat egy nagy, 18 gyertyát tartalmazó, három darab illatanyagot tartalmazó csomagot. Ez az ideális cosiMed gyertyaváltozat az eladási csomagban.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés