Mueller Adjust-to-Fit® Wrist Brace, Csukló ortézis

3 értékelés
Ft7 277

Kérjük, válasszon változatot

A Mueller állítható ortézis maximális támogatást nyújt a gyenge, fájdalmas vagy sérült csukló számára. A ortézis ideális a carpal tunnel szindrómában szenvedőknek.

Részletes információ

Csukló: Jobb
Raktáron (>50 db)
Ft7 277
Csukló: Bal
Raktáron (>50 db)
Ft7 277

Termék részletes leírása

A Mueller Adjust-to-Fit® csuklós ortézis belső állítószalagokkal van ellátva, amelyek a testre szabott szegmenst szabják meg. A speciális rácsos anyag mind a hő, mind a páratartalom eloszlása lehetővé teszi a kényelmes, egész napos viseletet. Egyszerűen húzza ki a hevedereket, hogy teljes körűen ellenőrizze a csukló merevségét, amelyet elérni szeretne.
 
A Mueller Adjust-To-Fit® terméksor segít megelőzni a további sérüléseket a mozgási tartomány korlátozásával és a helyreállítás felgyorsításával. A szabadalmaztatott, állítható belső pántok kényelmesen illeszkednek a csuklóhoz, és könnyen tarthatók.

 

A Mueller Adjust-to-Fit® csukló ortézis célja a fájdalmas sérülések okozta csuklófájdalom enyhítése. Ez az ortézis alkalmas carpalis alagút-szindrómára vagy gipsz eltávolítását követő megelőzésre is. Ergonómikus alakja lehetővé teszi, hogy ujjait mozgassa, ami jól használható a számítógéppel való íráshoz vagy munkához. Lehetővé teszi a mozgás korlátozott tartományát, de szilárd és kényelmes támogatást is biztosít. Ideális munka, sport vagy mindennapi tevékenységekhez.

 

A Mueller Adjust-to-Fit® csukló ortézis különösen az alábbi jellemzőkkel rendelkezik:

 

Könnyű, lélegző anyag a maximális kényelem érdekében.
Kényelmes viselet - könnyen felszerelhető ruházat alá.
Antimikrobiális és ezért ellenálló is a szag ellen.
Alkalmas mindennapi tevékenységekhez vagy sportokhoz.
Egyszerű telepítés és eltávolítás.
Ez hipoallergén - nem latexből vagy neoprénből készült.
A kötszer belsejében megtalálható a viselési utasítás.
A csukló kerülete 12,7 cm és 20,3 cm között változatos.
A figyelmeztetés megkülönbözteti a jobb és a bal csuklót.