Egyensúlyi segédeszközök Thera-Band

összesen 4 termék
Bosu home Kód: BOSUHOM
Bosu profi Kód: BOSUPRO
THERA-BAND billegő deszka, hengeres
Ft30 367

A Thera-Band billegő deszka a kiegyensúlyozás gyakorlására szolgál, PVC anyag, 34 x 35 x 9 cm, terhelhetőség 120 kg.

Kód: 23300
THERA-BAND billegő deszka, kerekes
Ft30 367

A Thera-Band billegő deszka a kiegyensúlyozás gyakorlására használják, PVC anyag, átmérője 41 cm, terhelhetősége 120 kg.

Kód: 23301

A egyensúlyi segédeszközök Thera-Band kiegyensúlyozása egyensúlyi segédeszközöket kínál, széles körben használva a rehabilitációban és a fitneszben. A labilis egyensúlyi segédeszközök lehetővé teszi a motor egységek (idegsejt, axon és a megfelelő izomrostok által stimulált sejtek és axonok) növekedését és az idegrendszer magasabb szakaszainak érzékenységének általános javulását. A Thera-Band egyensúlyi segédesköznél végzett edzés eredménye az általános mozgás, stabilitás, koordináció javítása. Különösen az alsó és a felső végtagok sérüléseinek kezelésére szolgál, és a pozitív hatással van az érzékszervi rendellenességeket kísérő számos neurológiai diagnózis (neuropathia, perifériás parézis, gerincvelői hátfájás stb.) kialakulására.

Egyensúlyi segédeszközök a wellea.hu oldalon

Kínálatunkban csak minőségi Thera-Band egyensúlyi segédeszközök található. A Thera Bandot egyensúlyi segédeszközöka felső terapeuták és a fitness oktatók használják. Alkalmasak például otthoni használatra is. Örömmel tájékoztatjuk Önt a egyensúlyi segédeszközök megválasztásáról üzletünkben.