Ingás lencse Thera-Band

összesen 2 termék
THERA-BAND ingás lencse, 33 cm, zöld
Ft15 234

A Thera-Band zöld ingás lencsét instabil szőnyegként szolgálhat edzés közben, vagy üléspárnának a könnyű üléshez.

Kód: 23090
THERA-BAND ingás lencse, 36 cm, kék
Ft18 281

A Thera-Band zöld ingás lencsét instabil szőnyegként szolgálhat edzés közben, vagy üléspárnának a könnyű üléshez.

Kód: 21441

A THERA-BAND ingás lencse a motoros koordináció, az egyensúly és a testtartás képzésére és javítására szolgál. Ez az instabil alátét ideális fitnesz edzésre vagy testformálásra, sportos edzésre, rehabilitációra és egészséges fogyókúra, a hátfájás gerincének enyhítésére.

Ingás lencseThera-Band kihasználása

A ingás lencse az egyik olyan eszköz, amely segíti a szenzomotorizmust. Az egészséges ülőhely javítására szolgál, például a munkahelyen, a rehabilitációban vagy a fitneszben. A mozgás nehézségét ezután beállíthatja a kiegyensúlyozó lencse levegőjének nagyságától függően - annál kevesebb levegőt tartalmaz, annál labilisabb, és a gyakorlat annyira igényes. A szenzomotorika gyakorlása során javasoljuk, hogy a ingás lencsét a Thera-Band billegő deszkával kombinálva használjuk.

Ingás lencse a wellea.hu oldalon

Kínálatunkban csak a Thera-Band minőségi ingás lencsék találhatók. Ingás lencsék a Thera-Bandot a felső terapeuták és a fitnesz oktatók használják. Alkalmasak például otthoni használatra is. Thera-Band ingás lencsék értékesítésének szakemberei vagyunk! Örömmel tájékoztatjuk Önt a ingás lencsék megválasztásáról üzleteinkben.