Mueller Adjust-to-Fit® Elbow Support, Könyök bandázs

9 értékelés
Ft11 000
Raktáron (>50 db)

Modern antibakteriális anyagból készült könyök bandázs, eltávolítja a nedvességet, fenntartja a kellemes hőmérsékletet. Hatékony támogatás és részleges rögzítés az izomfeszültség, túlterhelés vagy sérülés okozta könyökfájdalom csökkentésére. Kényelmes mozgástartomány -csökkentés és pántokkal könnyen állítható tartó. A könyök bandázs nem tartalmaz latexet és neoprént, univerzális mérete a könyök kerületéhez 28 - 38 cm.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Mueller Adjust-to-Fit® könyök bandázs egy belső állítópántokkal van ellátva, amelyek a személyre szabott szegmenst szabják meg. A speciális rácsos anyag mind a hő, mind a páratartalom eloszlása lehetővé teszi a kényelmes, egész napos viseletet. Egyszerűen húzza ki összesen négy pántot, hogy teljes körű irányítást nyújtson az elérni kívánt könyök erősítésében.

 

A Mueller Adjust-To-Fit® terméksor segít megelőzni a további sérüléseket a mozgási tartomány korlátozásával és a helyreállítás felgyorsításával. A szabadalmaztatott, állítható belső pántok kényelmesen illeszkednek a könyökterülethez és könnyen tarthatók.
 
A Mueller Adjust-to-Fit® könyök bandázs célja az izomfeszültség vagy túlterhelés okozta könyök fájdalom enyhítése. Lehetővé teszi a mozgás korlátozott tartományát, de szilárd és kényelmes támogatást is biztosít. Ideális a munkához vagy a mindennapi tevékenységekhez.

 

A Mueller Adjust-to-Fit® könyök bandázs a következőket tartalmazza:

Könnyű, lélegző anyag a maximális kényelem érdekében.
Kényelmes viselet - könnyen felszerelhető ruházat alá.
Antimikrobiális és ezért ellenálló is a szag ellen.
Alkalmas mindennapi tevékenységekhez vagy sportokhoz.
Egyszerű telepítés és eltávolítás.
Ez hipoallergén - nem latexből vagy neoprénből készült.
Alkalmas bal és jobb könyökcsuklókhoz.
A bandázs belsejében megtalálható a viselési utasítás.
Sokoldalú a könyök körmérete 28 cm-től 38 cm-ig.