Könyvek a kinsio szalagról

összesen 1 termék
Kinesio szalag, Daniel Weiss Kód: 81112652

Ajánlatunkban könyveket talál a kinesio szalagokról. Az első a Kobrová pár legjobbja, a kinesio csapat bestseller - terápiás használata, amelyet egyik terapeuta könyvtárában sem szabad kihagyni. A második könyvet a Tejpovanie névvel, a Daniel Weisse német szerzőtől kapta. Daniel Weiss a "keleti felfogás" -ra összpontosít, így elolvashatja, hogy milyen színű a fontos. Egy érdekes fejezet ebben a könyvben a cross-tapiing szakasz.

Kinesio szalag könyv - Kinesio tapu terápiás használata

A képzésen túlmenően a Temtex Tapu terápiás felhasználása is a kiadói tevékenységet szolgálja. Ezért 2012-ben, előadókkal (Kobrová, Válka) és a Grada kiadóval együttműködve készítettünk egy könyvet a kinesio tapu terápiás használatáról. Ez az első könyv a kinesiápolás komplex bánásmódjáról a Cseh Köztársaságban. A könyv összefonódik a klinikai diagnózisokkal, beleértve a szemléltető fotográfiai ábrákat. A kiadvány minőségét minden bizonnyal aláhúzza az a tény, hogy közel 15 000 példány világosan a legkelendőbb könyv a hazai szalagfelvételről.

Könyvek a kinesio szalagrol

Ajánlatunkban csak minőségi könyveket talál a Grada és a Noxi kiadók felvételeiről. Kinesio tapu könyveket használnak a felső terapeuták a továbbképzéshez. A könyvet is laikusként olvashatja. Örömmel tájékoztatjuk Önt arra, hogy megválasztott egy könyvet  a boltokban.