Masszázs segédeszközök Thera-Band

összesen 6 termék
Rehabiq Sün masszázslabda, kék 10 cm
Tipp
Ft1 275

A Rehabiq sün masszázslabda az egész test masszírozására és ellazítására. Használható rehabilitációra, sportregenerációra vagy otthoni autómasszázsra. Átmérője: 10 cm, szín: kék.

Kód: RIQ-JEZ10
Rehabiq sün masszázslabda, piros 8 cm
Tipp
Ft983

A Rehabiq sün masszázslabda az egész test masszírozására és ellazítására. Használható rehabilitációra, sportregenerációra vagy otthoni autómasszázsra. Átmérője: 8 cm, szín: piros.

Kód: RIQ-JEZ8
Rehabiq sün masszázslabda, sárga 6 cm
Tipp
Ft727

A Rehabiq sün masszázslabda az egész test masszírozására és ellazítására. Használható rehabilitációra, sportregenerációra vagy otthoni autómasszázsra. Átmérője: 6 cm, szín: sárga.

Kód: RIQ-JEZ6
THERA-BAND lábmasszázs görgő
Ft5 200

A Thera-Band talpmasszázs görgő hatékonyan megszabadítja a láb- és sarokfájdalomtól.

Kód: 56150
THERA-BAND Roller - masszázsgörgő, zöld
Ft9 367

Masszázs segédeszköz fogantyúval ellátott henger formájában. Ideális eszköz autómasszázshoz.

Kód: 12010
THERA-BAND Roller - utazási masszázsgörgő, zöld
Ft12 100

A népszerű masszázs segédeszköz hordozható vagy utazási változata görgő formájában, masszázsnyúlványokkal.

Kód: 12011

A Thera-Band masszázs segédeszközök részlegben olyan masszázs segédeszközök állnak rendelkezésre, amelyek megkönnyítik a masszőr munkáját, de otthoni kényelemben is használhatók. Masszázs segédeszközök A Thera-Band többfunkciós segédeszköz a hát-, láb- és kézmasszázs számára. Ezek hatása a fájdalom enyhítésében és az érintett területen történő megkönnyebbülésben rejlik. A Thera-Band masszázsok közé tartozik a Thera-Band masszírozó henger a lábhoz, Thera-Band Roller masszázs henger zöld és Thera-Band Roller Travel utazási masszázs henger zöld. A Thera-Band masszázs henger ideális a fáradt, fáradt vagy feszült lábak számára, ami megkönnyíti a fájdalmat. A Thera-Band Roller masszázs henger zöld és a Thera-Band Roller Travel utazás masszázs henger zöld rugalmas természetes gumi. Ideiglenesen enyhíti a gyulladás által okozott fájdalmat.

Masszázs segédeszközök a wellea.hu oldalon

Kínálatunkban csak minőségi Thera-Band masszázs segédeszközök található. A Thera Bandot masszázs segédeszközök a felső terapeuták és a fitness oktatók használják. Alkalmasak például otthoni használatra is. Örömmel tájékoztatjuk Önt a masszázs segédeszközök megválasztásáról üzletünkben.