MUELLER Adjust-to-fit thumb stabilizer osfm, hüvelykujjas ortézis, fekete

Újdonság
Nincs értékelés
Ft7 277
Raktáron (>50 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A hüvelykujjas ortézi Mueller Adjust-to-Fit Thumb Stabilizátor belső beállítású pántokal van ellátva, amelyek a testre szabott szegmens megerősítésére szolgálnak. A speciális hálós anyag mind a hő, mind a nedvesség elvezetését teszi lehetővé, így egész nap kényelmes a viselet. Egyszerűen húzza ki összesen három pántot a kívánt hüvelykujj erősítésének teljes ellenőrzéséhez. Az Adjust-To-Fit® termékcsalád segít megelőzni a további sérüléseket a mozgás mennyiségének korlátozásával és a helyreállítás felgyorsításával.

A szabadalmaztatott, állítható belső pántok kényelmes fogást biztosítanak a hüvelykujj területén és könnyen rögzíthetők. A Mueller Adjust-to-Fit® hüvelykujjámasz a kényelmes vagy a fájdalmas hüvelyek maximális támogatásával kényelmes. Ideális a lágyrészek, a beillesztések vagy a szalagok sérüléséhez, és osteoarthritisben és degeneratív ízületi fájdalmakban használják. Alkalmas a sportolók számára is. Alkalmas munkára, mindennapi tevékenységekre vagy sportolásra.

Miért válassza a Mueller Adjust-to-Fit®

Könnyű és lélegző anyag a maximális kényelem érdekében

Könnyen illeszthető és eltávolítható

Ez antimikrobiális és ezért szagálló

Ez hipoallergén - nem latexből vagy neoprénből készült

Segít enyhíteni a  hüvelykujját a számítógépes játékok és a szöveges üzenetek mobiltelefonon történő lejátszásával kapcsolatban

Az ortézis belsejében a viselésre vonatkozó utasítások találhatók

Univerzális a csukló kerülete 14 cm és 27 cm között

Bal és jobb hüvelykujjhoz