MUELLER® Green, Adjustable Hinged Knee Brace, térvédő, uni

1 értékelés
Ft29 500
Raktáron (7 db)

A Mueller Green Line sorozatot az ökológiai és újrahasznosítható anyagok használata különbözteti meg a többi terméktől. Ez az ortézis alkalmas egyéni sportokhoz és egyéb fizikai tevékenységekhez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Mueller Green kiadás olyan anyagból készült, amely nem tartalmaz olajat, a zöld belső anyag pedig 67% újrahasznosított PET műanyag palackból készült. A Spandex kötés pedig 73%-ban újrahasznosított anyagokból készült. Még a csomagolás is újrahasznosítható és szójatintával nyomtatott, ami a lehető legfelelősebb megközelítés a környezetvédelem szempontjából.

A Mueller Green Adjustable Hinged Knee Brace ideális választás aktív emberek számára sporttevékenységek és más fizikai aktivitások során. A beállítható csuklós térdortéz közepes laterális (oldalsó) támogatást nyújt gyengült, sérült és artritiszes térdre. A térdízület mozgása két csuklós fém rúddal és térd feletti és alatti keresztpántokkal korlátozható. A cséslapát stabilizációja a cséslapát nyílásának szélén elhelyezett gélbetéttel erősített.

A rögzítő kialakítás, a térd alatti tér, a puha belső és strapabíró külső anyagok kényelmet biztosítanak ebben az ortézisben. Az ortézis univerzális, alkalmas mind bal, mind jobb térdre (két méretben kapható: S/M vagy L/XL, 33 - 53 cm-es térdkerületnek megfelelően).

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ortézisek és kötszerek
Jótállás: 2 év