Mueller® Green, Fitted Wrist Brace, csukló ortézis

8 értékelés
Ft12 500

Kérjük, válasszon változatot

A csukló ortézis maximális védelmet nyújt a sérült csuklónak, ideális segédeszköz a carpalis alagút szindróma kezelésében. Két méretben és külön a bal és a jobb kézhez.

Részletes információ

Nagyság: S/M - Jobb
Raktáron (25 db)
Ft12 500
Nagyság: S/M -Bal
Raktáron (6 db)
Ft12 500
Nagyság: L/XL -Jobb
Raktáron (32 db)
Ft12 500
Nagyság: L/XL - Bal
Raktáron (6 db)
Ft12 500

Termék részletes leírása

Fitted Wrist Brace — Mueller Sports Medicine from Mueller Sports Medicine on Vimeo.

Mueller® Green, Fitted Wrist Brace, csukló ortézis

A Mueller® , a felszerelt csukló ortézis biztosítja a megerősített hüvely maximális védelmét. A nem-latex csuklótámasz oldalsó és középső csuklós konszolidációra van tervezve. A csukló középső és oldalsó merevsége oldalrugókat tartalmaz. Az ellenőrizetlen csuklómozgás megakadályozza a fémlemezt a tenyerében, ami a tökéletes megerősítést is biztosítja. A csukló ortézis lélegző, puha és nagyon kényelmes. Két tömörítő sáv állítja be a kívánt tömörítést és rögzítést. A Mueller® felszerelt csuklós ortézis mikrobiológiai árnyékolással rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a mikroorganizmusok elhasználják az anyagot, és eltávolítja a szagokat vagy foltokat. A csukló ortézis egy jó segítő a sérült csukló, gyulladás vagy kárpátaló-szindróma esetében.

.

Táblázat mérete:

A tenyér körforgása
S/M L/XL
Jobb 12 - 20 20 - 25
Ball 12 - 20 20 - 25

 

Mueller® Green, Fitted Wrist Brace, csukló ortézis

Ortéza na zápěstí Mueller® Green, Fitted Wrist Brace nabízí maximální stupeň ochrany, který zajišťuje vyztužené pouzdro. Bez-latexová ortéza na zápěstí je navržena pro boční a střední zpevnění zápěstí. Střední a boční zpevnění zápěstí poskytují postranní listové pružiny. Nekontrolovatelnému pohybu zápěstí zamezuje kovový plát v oblasti dlaně, který zároveň zajišťuje perfektní zpevnění. Ortéza na zápěstí je prodyšná, měkká a velmi komfortní. Pomocí dvou fixačních pásů se nastaví požadovaná komprese a fixace. Ortéza na zápěstí Mueller® Green, Fitted Wrist Brace disponuje mikrobiologickým štítem, který zabraňuje opotřebení materiálu mikroorganismy a odstraňuje zápach, případně skvrny. Ortéza na zápěstí je vhodným pomocníkem při poraněném zápěstí, při zánětech nebo při syndromu karpálního tunelu.