Mueller Hg80 Premium Hinged Knee Brace -Térd ortézis csuklóval

20 értékelés
Ft36 373

Kérjük, válasszon változatot

Egyedülálló térdízületi ortézis exkluzív, lélegző HydraCinnu anyagból. Maximális támogatás a térdkalács ízületi és gél védelmének köszönhetően. A sportfogok legmagasabb választéka. Egyszerű beállítás után térdkötésként is használható. Ez két rehabilitációs segédeszköz egyben. Sportoljon biztonságosan!

Részletes információ

Nagyság: S
Raktáron (5 db)
Ft36 373
Nagyság: M
Raktáron (5 db)
Ft36 373
Nagyság: L
Raktáron (23 db)
Ft36 373
Nagyság: XL
Raktáron (4 db)
Ft36 373
Nagyság: XXL
Raktáron (12 db)
Ft36 373

Termék részletes leírása

 

  S M L XL XXL
A térd középpontja
30 - 35 35 - 40 40 - 45 45 - 50 50 - 55Térd ortézis, csuklós, exkluzív anyag Hg80
Egyedülálló HydraCinn ™ -ből (Hg80) készült,  térdcsuklós ortézis tartószerkezet, amely kellemesen könnyű, gyorsítja a nedvesség eltávolítását, megtartja a melegséget, de nem túlmelegszik. Az alaphüvely antimikrobiális anyagból készül, amely különösen lélegző és rendkívül puha tapintású, karcsú varratokkal és profilos kialakítással. A csúszásgátló és a szalaggátló szalagok a helyén tartják az ortézist.

Ez a tökéletes fogantyú maximálisan erősíti a gyenge vagy instabil térdeket, és megvédi a sérüléseket, természetesen megelőzően is használható.

A szabadalmaztatott háromtengelyű csatlakozás maximális védelmet biztosít a térdre, ami - más biaxiális rendszerektől eltérően - szinte természetes térdmozgást biztosít.

Az átfedő tépőzáras rendszer, amely az orthosis teljes felső részét körülveszi, megbízhatóan rögzíti az ortézist és fenntartja azt a kívánt pozícióban A kétirányú rugalmas anyagból készült szövött keresztbélés tökéletesen zárja az oldalakat, majd kényelmesen nyugszik a comb négyszögén.

 Az erősebb másodlagos bevonat átfedi a süllyesztett területet, beépített stabilizáló géltámasztja a párna és a hátsó rögzítő tépőzáras rögzítő övek számára.

 A csúszásgátló hullámos belső fülek a helyén tartják az ortózist, és megakadályozzák a csúszást.

Az ortózis testének alakja (homokóra) jobban illeszkedik, a melltartó jobban illeszkedik és tart.

 Nem tartalmaz neoprént

Védelmi fok - maximális