MUELLER Hg80 Wrist Support, Csukló ortézis

1 értékelés
Ft9 619

Kérjük, válasszon változatot

A Hg80 csuklópánt könnyű anyagokból készült, és megakadályozza a csukló sérüléseit az aktivitás minden fázisában - felmelegedés, nagy intenzitás és végső megnyugvás. A latexből készült antimikrobiális réteg eltávolítja a szennyeződéseket.

Részletes információ

Nagyság: S
Raktáron (8 db)
Ft9 619
Nagyság: M
Raktáron (1 db)
Ft9 619
Nagyság: L
Raktáron (3 db)
Ft9 619
Nagyság: XL
Jelenleg nem érhető el
Ft9 619

Termék részletes leírása

Kényelmes csukló ortézis, speciális sorozat Hg80

 
Az egyedülálló csukló ortézis Hg80® sorozat újdonsága, a sebkötözés célja, hogy célzott, mérsékelt támogatást nyújtson a gyenge, fájdalmas és sérült csuklóknak. Könnyű, tartós, ultra-vékony, lélegző anyagból készült, amely kényelmes a felhasználó számára, miközben a boka megfelelő szilárdsággal és támasztással rendelkezik, nem érzi magát kényelmesnek, nem izzad, lélegzik. Ez az innovatív termék kiegészíti vagy kissé átfedi a Life Care ™ termékcsalád hasonló termékeit, különös tekintettel a tervezésre és a használt alapanyagokra, ami egy kicsit merevebb, erősebb. A munka minden fázisára, a bemelegítésre, a terhelésre és a nyugtatásra.
Kétrétegű anyag a kritikus tömörítési pontokon a kéz hátulján
Semilyen latex
Használt speciális technológia, az Aegis Microbe Shield, védi a mikrobiális növekedést és szabályozza vagy eltávolítja a szagokat, foltokat és késleltetést.
Nem zsugorodik, vagy nem hengerel, tökéletesen tapad
Egész napos viselet

 Tábla mérete:

 

  S M L XL
A tenyér körforgása
16 - 19 19 - 21 21 - 24 24 - 26