MUELLER Hinged Knee Brace, Térd ortézis, felhúzható

4 értékelés
Ft31 050

Kérjük, válasszon változatot

A MUELLER térd ortézis egy olyan ortézis, amelyet gyenge vagy sérült térdekre terveztek, amelyek maximális középtámaszt igényelnek, a mobilitás korlátozása nélkül. A lágy neoprén vegyület kellemes testmeleget tart fenn, és rugalmassá teszi a térdízületet és az izmokat. Szemben állítható első és hátsó övek.

Részletes információ

Nagyság: S
Raktáron (4 db)
Ft31 050
Nagyság: M
Raktáron (8 db)
Ft31 050
Nagyság: L
Raktáron (4 db)
Ft31 050
Nagyság: XL
Raktáron (11 db)
Ft31 050

Termék részletes leírása

Térd ortézis, csuklós, maximális támogatás.

Tökéletes, csuklós térdt ortézis, gyenge vagy sebesült térdre tervezve, amely maximális mozgásteret igényel, a mobilitás korlátozása nélkül. A puha neoprén keverék melegen tartja a testet és megtartja a térdízület és a rugalmas izmokat. Az elülső és hátsó övek az ortózist helyben tartják, csúsznak, nem esnek le. A kialakított kialakítás a jobb tapadás érdekében minimalizálja a térd rángatózó ortózist. Ezt a zárójelet a fájdalom problémáinak megoldására, a megnövekedett térd instabilitásra, a hosszan tartó oldali vagy keresztkötési problémákra, valamint a kondromalacia kezelésére vagy enyhítésére (porc lágyítás) ajánljuk. 

 A nagy szilárdságú, szabadalmaztatott háromtengelyű csuklók (háromtengelyű rendszer) korlátlan, természetes térdmozgást tesznek lehetővé (alapvető és lényeges különbség más csontoktól és két vagy egyetlen csukló ízületétől)

 Az állítható övek az önbeállítható letöltési sebességekhez szintén rögzítik a rögzítőt a megfelelő helyre

A patella támogatás (nyomógörgővel van beágyazva, mint a Max Knee Strap vagy a Jumper térdszíj) védi a pofa és segít az út nyomon követésében, könnyen beállítható

 A sima varratokkal ellátott bélelt élek meggátolják az irritációt és a kopást

Szin fekete

 Tábla mérete:

  S M L XL
A térd középpontja
30 - 35 35 - 40 40 - 45 45 - 50

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ortézisek és kötszerek
Jótállás: 2 év