MUELLER Patella Stabilizer Knee Brace, Térd stabilizátor

17 értékelés
Ft18 004

Kérjük, válasszon változatot

Új térd ortézis oldalsó megerősítésekkel és a térdkalács gél támogatásával. Az ortézis maximális támogatást nyújt a térdnek, és ugyanakkor lehetővé teszi a teljes mozgástartomány fenntartását. Sportoljon biztonságosan és fájdalommentesen!

Részletes információ

Nagyság: S
Jelenleg nem érhető el
Ft18 004
Nagyság: M
Jelenleg nem érhető el
Ft18 004
Nagyság: L
Jelenleg nem érhető el
Ft18 004
Nagyság: XL
Jelenleg nem érhető el
Ft18 004

Termék részletes leírása

MUELLER Patella Stabilizer Knee Brace, térd stabilizátor

Mueller Open Patella Knee Stabilizer egy nagyon kényelmes térd-bandázs az amerikai Mueller cégtől. A bandázs feladata a dönthető, arthritikus vagy szorított térd stabilizálása. Az oldalsó stabilizálás mindkét oldalon acélrugókat biztosít. A bandázs burkoló, könnyen alkalmazható, és a ráncos felületnek köszönhetően a tépőzárral ellátott rögzítő pántok szabadon rögzíthetők. A Mueller Open Patella térdstabilizátor egyedileg méretezett, köszönhetően a tépőzáras csíkoknak (30-63 cm-es könyök), és egy speciális kerekpárnával rendelkezik a térd stabilizálásához.

Térdstabilizátor, oldalerősítéssel, neoprén. Bizonyított térdléc, stabilizátor, ajánlott és hatékony, ha szükséges és kívánatos a térd erősítése és a térd stabilitása a stabilitás növelése érdekében. Rugalmas acélrugók (mélyedések az orthosis oldalán) és precíziós megmunkált (körkörös) megerősítés a mandzsetta területén segítenek megvédeni a térdízületet és a burkolatot az aktivitás és a gyógyulás során. A puha neoprén tökéletesen tapad a térd megkönnyebbüléséhez, segítve a kívánt terület erősítését, miközben kellemes és gyógyító terápiás hőt hoz létre és tart fenn. A fájdalomcsillapítás, a chondromalacia (patella irritáció), a patelláris ín vagy arthritis térd stb. Esetében. Természetesen mind óvatos, mind megelőző. Elegendő kényelmes az egész napos viselethez.

Rugalmas acélrugók a rögzítőelemek mindkét oldalán erősítik a térdet, miközben lehetővé teszik a teljes mozgásteret, de nem korlátozzák, de meghatározzák a patelláris körkörös megerősítést, amely stabilizálja és védi az üreget.

A nem elasztikus rögzítőszalagok az ortózist a megfelelő helyre és szabályozható tömörítésre, az Ön igényeinek megfelelő tömörítésre szolgálják

A sima, ívelt öltéssel ellátott szélei megakadályozzák a bőr dörzsölését és csúszását, miközben meghosszabbítja élettartamát

Szín fekete

 Táblázat méret:

  S M L XL XXL
A térd kerület középpontja 30 - 35 35 - 40 40 - 45 45 - 50 50 - 55