Mueller XLP Ankle Brace, futball boka ortézis

Nagyság: S
Jelenleg nem érhető el
Ft11 142
Nagyság: M
Jelenleg nem érhető el
Ft11 142
Nagyság: L
Jelenleg nem érhető el
Ft11 142
Nagyság: XL
Jelenleg nem érhető el
Ft11 142

Termék részletes leírása

Mueller XLP Ankle Brace, labdarúgó  boka ortézis

A Mueller XLP Ankle Brace  labdarúgók számára kifejlesztett boka ortézis. Ez nem jelenti azt, hogy más sportolók számára nem alkalmas. Ideális beltéri sportokhoz, mint például kézilabda, florbal és futsal. Egy másik képviselet tenisz, tollaslabda vagy squash. A Mueller XLP Ankle Brace egy boka  ortézis bélés, amely nagyon keskeny alsó rész a felhasználó kényelméhez.

 Új sarkú szerkezettel rendelkezik, amely jobban illeszkedik a lábhoz. Nagyon könnyű anyagból készül, amely rendkívül könnyálló. A boka ortézis nyitott lábujjjal rendelkezik, és így nem korlátozza az előremenő mozgást.

 Mindkét oldalon a rögzítőrúd rugalmas műanyag karokkal van megerősítve, amelyek hozzájárulnak a boka megfelelő védelméhez az esetleges elrontások ellen.

 Az ortózis felbecsülhetetlen tulajdonsága egy nyitott lábujj, egy magas elülső vágás és egy keskeny alsó rész, amely lehetővé teszi a teljes mozgástartományt, és védi a boka spraytól oldalsó lécekkel.

 A boka egy szövetréteget fed le, amely nem közvetlenül elnyomja azt. Az ortézs hátsó rugalmas része a legkényelmesebb az Achilles-ínre.
 

 Táblázat méret:

  S M L XL
Láb mérete 39 - 41 41 - 43 44 - 46 46 - 48