Ragasztók a kinesio szalagra

összesen 4 termék
Mueller Tuffner® Pre-Tape Spray, ragasztó spray, nagy 295 ml
Ft4 960

A permetben lévő ragasztószalag vékony filmet képez a bőrön, kiküszöböli a sérüléseket a szalagok eltávolításakor, és ugyanakkor növeli azok tapadását.

Kód: 200902
Mueller Quick Drying Adherent Spray (Q.D.A.), aeroszolos spray, nagy  295 ml
Ft4 960

A legerősebb permetezőszalag -ragasztó nedves bőrre vagy szalagra.

Kód: 170202
Mueller Quick Drying Adherent Spray (Q.D.A.), aeroszolos spray, kicsi 118 ml
Ft3 727

A legerősebb permetezőszalag -ragasztó nedves bőrre vagy szalagra.

Kód: 170201
Mueller Tuffner® Pre-Tape Spray, ragasztó spray, kicsi 118 ml
Ft3 727

A permetben lévő ragasztószalag vékony filmet képez a bőrön, kiküszöböli a sérüléseket a szalagok eltávolításakor, és ugyanakkor növeli a tapadását.

Kód: 200901
A kinesio szalag ragasztó minden terapeuta számára olyan eszköz, amely időnként izzadt helyeket, például lábakat. A kinesio szalag ragasztók mind a rögzítéshez, mind a kinesiotápláláshoz használatosak. Ajánlatunkban található kinesio szalag ragasztó az amerikai Mueller cégtől.
 

Mueller kinesio szalag ragasztók

A kínálatunkban az amerikai Mueller Sports Medicine tapadószalagok teljes választékából választhat.A Mueller Tuffner Pre-Tape (zöld kupakkal) és Quick Drying Adherent (Q.D.A. - szürke kupakkal) gyárt. Mindkét ragasztót kis és nagy csomagokban értékesítik. A kis csomag 118 ml-t és egy nagy 295 ml-es ragasztót tartalmaz.

Kinesio szalag ragasztók

Kínálatunkban a Mueller Sports Medicine világhírű sportszergyártó gyártójának kiváló minőségű, gumiszerű ragasztót talál.A Mueller kinesio szalag ragasztót a legmagasabb sportos fizioterapeuták használják. Alkalmas például otthoni használatra is. Mi a Mueller szalag ragasztó értékesítésének szakemberei vagyunk! Örömmel tájékoztathatjuk Önt szalag ragasztóinkról a boltunkban.