Rehabiq deréktámasz, kemény, fekete

Újdonság
1 értékelés
Márka: Rehabiq
Ft12 500
Raktáron (38 db)

A legjobb terapeutákkal együttműködésben kifejlesztett Rehabiq deréktámla hatékonyan enyhíti a hát- és deréktáji fájdalmakat. Az deréktámasz 100% pamutból készült, és ergonomikus formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a gerinchez, és szilárd tartást biztosít neki. Használhatja hosszú távú ülésekhez az irodában, otthon, az autóban vagy a repülőbe.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Rehabiq deréktámasz hatékonyan csillapítja a hát- és deréktáji fájdalmakat, de hatékonyan megelőzi az érintett területek fájdalmát is. Ergonomikusan kialakított henger, amely megőrzi a gerinc természetes ívét a hát ágyéki részén, ami jelentősen csökkenti a csigolyaközi porckorongokra nehezedő nagy nyomást a hosszú munkamenetek során.

A deréktáji, ágyéki fájdalmat nagyon gyakran a helytelen testtartás okozza, ami irritálja az ideggyökereket vagy a lágyrészeket. A csigolyaközi porckorongoknak sokkal nagyobb nyomást kell megbirkóznia hosszú, gyenge üléshelyzetben, mint állva vagy járáskor. A nem megfelelő ülés, amelyben az emberek gyakran több órát töltenek naponta, ezért nagyon gyakori oka az ágyéki régióban jelentkező hátfájásnak, vagy hosszú távon súlyosbítja ezt a fájdalmat.

A Rehabiq deréktámasztókat a legjobb gyógytornászokkal együttműködve fejlesztették ki, akik évek óta kiváló eredménnyel kezelik pácienseik hát- és deréktáji fájdalmait. A felhasznált anyag minőségének és a precíz ergonomikus formának köszönhetően az deréktámasz tökéletesen alkalmazkodik a gerincéhez, és szilárd támaszt nyújt a hosszú távú irodában, otthon, autóban vagy repülőn való ülés során. Erősségének köszönhetően az deréktámasz a megfelelő fiziológiás helyzetbe tudja állítani a gerincet, így nincs túlzottan stimulálva az idegek és lágy szerkezeteket az ágyéki régióban. Az deréktámasz így nagyon hatékonyan képes csökkenteni az akut és krónikus fájdalmakat, és egyben hatékonyan megakadályozni az állapot további romlását.

A hosszú rugalmas pántnak köszönhetően a deréktámasz szinte minden székre vagy ülésre rögzíthető és így egész nap marad a megfelelő helyen.
A Rehabiq deréktámasz két változatban kapható. A puha deréktámasz legfeljebb 95 kg súlyú személyek számára alkalmas. A keményebb deréktámasz 95 kg-nál nagyobb súlyú emberek számára alkalmas.

Kompakt méretüknek köszönhetően az deréktámaszok jól tárolhatók és hordozhatók, így üzleti utakon, nyaraláson vagy repülés közben is használhatók.
Az deréktámasztó huzat 100% pamutból készült, antibakteriális és hidrofób kezeléssel titán-dioxid, ezüst-klorid és hidrofób összetevő felhasználásával. Ezeket a tulajdonságokat a ČSN EN ISO 20743: 2014 (antibakteriális hatás kimutatása) és a ČSN EN ISO 4920: 2013 (felületi nedvességgel szembeni ellenállás meghatározása permetezéses módszerrel) szabványok betartására vonatkozó TZÚ tanúsítvány igazolja. A töltet OEKO-TEX STANDARD 100 minősítéssel (szennyezőanyag-tartalom vizsgálata) PU habból készül. A felhasznált PU hab még a szigorú besorolású gyermektermékekre vonatkozó ezen szabvány humánus környezetvédelmi követelményeinek is megfelel.

  • Méretei: hossza 28 cm, átmérője 12,5 cm
  • Szín: Fekete
  • Kiszerelés: 1 db

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
1. Rögzítse az deréktámaszt gumiszalaggal a szék vagy a fotel támlájához, hogy ne csússzon el, és szilárdan tartsa egy helyen.
2. Üljön le egy székre vagy fotelre a lehető legközelebb a háttámlához.
3. Hajoljon enyhén előre, és helyezze el az ágyéktámaszt hosszában az ágyéki hát szélességében, körülbelül a derék magasságában.
4. Lassan döntse meg, és dőljön a háttámlára úgy, hogy az ágyéktámasz mindig mozdulatlanul tartsa a hátát az ágyéki régióban.

ÉRTESÍTÉS:
- mosás előtt távolítsa el a habhengert a burkolatról
- a tisztításhoz használjon szokásos mosószereket
- a háttámla huzatának ajánlott mosási hőmérséklete automata mosógépben 40 ° C, a maximális tisztítási hőmérséklet 60 ° C
- Ne lépje túl a 200 °C-ot a háttámla huzatának vasalásakor
- ez a termék nem tűzálló, ne használja nyílt lánggal közvetlenül érintkezve
- ügyeljen a biztonságra a rugalmas heveder rögzítésekor és eltávolításakor
- Ha kérdése van, írjon az info@wellea.hu címre