Rehabiq Overball, 25 cm, kék

Újdonság
1 értékelés
Márka: Rehabiq
Ft3 100
Raktáron (>50 db)

Az univerzális Rehabiq Overball edzőlabda mindenki számára alkalmas, aki szeretné megerősíteni a testét, javítani az általános állapotán vagy megerősíteni felső és alsó végtagjait. Háttérsegédként is használhatja hosszabb utakhoz autóban, vonaton, repülőn. A Rehabiq Overball 25 cm átmérőjű és kék színű.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Rehabiq overball – egy univerzális gyakorlati segédeszköz, amely mindenki számára megfelelő. Az overballt használhatja edzés közben a testközép erősítésére, a végtagok erősítésére, a rehabilitációs gyakorlatokra, a légzőgyakorlatokra vagy akár edzés közben a mozgásszervi sérülések megelőzésére. Az overballal kompakt méreteinek köszönhetően nem csak egy rehabilitációs intézményben edzhet, hanem elviheti edzőterembe, konditerembe vagy egyszerűen csak otthon edzhet. Gyakorlat a Rehabiq overball edzőlabdával javítja az erőnlétet, a koordinációt, növeli az erőt és az állóképességet, megszünteti az izmok egyensúlyhiányát és optimalizálja az izomfeszültséget.

A Rehabiq edzőlabdát átlagosan 25 centiméterrel gyártjuk, ami alapértelmezés szerint a leggyakrabban használt edzőlabdák mérete. Ennek az optimális méretnek köszönhetően a Rehabiq overball alapsegédként is használható, ha hosszabb ideig utazik autóban, vonaton vagy repülőn. A teljes felfújás után az edzőlabda tökéletesen összecsukható, így gyakorlatilag bárhová magával viheti. Az overball ergonomikus formája alkalmas a helytelen ülés korrigálására is, amely a derékfájás igen gyakori oka. Megfelelő overball gyakorlattal akár az adott mozgásszervi fájdalmat is hatékonyan megelőzheti.

A Rehabiq edzéssegédeket a legjobb terapeutákkal együttműködve fejlesztették ki annak érdekében, hogy ne csak első osztályú minőséget érjenek el, hanem ideális tulajdonságokat is. Éppen ezért a Rehabiq edzőlabda speciális csúszásmentes anyagból készült, amely nagyon ellenáll a kopásnak és a mechanikai sérüléseknek. Ennek köszönhetően a labdával különböző típusú felületeken edzhet anélkül, hogy félne a sérüléstől.

Miért válassza a Rehabiq overballt?

 • Univerzális gyakorlati segédeszköz
 • Ideális minden típusú edzéshez
 • Alkalmas minden korosztály számára
 • Támogatja a helyes testtartást
 • Javítja az erőt, a koordinációt és az állóképességet.
 • Sérülésnek ellenálló csúszásmentes felület
 • Kompakt méret utazáshoz is alkalmas

Rehabiq overball specifikációk

 • Átmérő: 25 cm
 • Szín: kék
 • A csomag tartalma: 1 db
 • Összetétel: 62% DPHP (Di (2-propil-heptil)-ftalát), 38% PVC

Használati útmutató:
1. Vegye ki a Rehabiq Overballt a védőcsomagolásából.
2. Húzza ki a műanyag kupakot a felfújó nyílásból.
3. Helyezze a felfújó lyukat a szája közelébe, vagy használjon megfelelő szivattyút vagy kompresszort, és fokozatosan fújja fel a felülgolyót a kívánt erősségre.
4. A kívánt szilárdság elérésekor ismét zárja le a lyukat egy műanyag kupakkal.

ÉRTESÍTÉS:
Rendszeresen mossa le az overballt szappanos vízzel. Mosás után hagyja megszáradni a labdát. Szobahőmérsékleten és szárazon tárolandó. Ne tárolja hő közelében vagy közvetlen napfényben. Ne alkalmazzon oldószert vagy hígítót a felületre. Ha az overball gyakori használatából eredő erő veszít, fújja fel újra a szükséges erőre.