SKLZ Acceleration Trainer, gyorsulás edzőkészlet

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft22 901
Raktáron (1 db)

Nagyszerű segédeszköz gyorsító edzéshez. Ha javítanyi kell robbanékonyságát és gyorsulását, így az SKLZ gyorsító edzéskészlet az ideális edzési segédeszköz az Ön számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az innovatív gyorskioldó szalagnak és a többirányú gyűrűnek köszönhetően a Acceleration Trainer lehetőséget nyújt a hatékony gyorsulási edzés lehetőségére.

Az első lépés gyorsulása és sebessége döntő tényezők a legtöbb sportban. A bevált torlódási és relaxációs edzési módszerekkel az Acceleration Trainer minden szinten segít a sportolóknak az első lépés sebességének megteremtésében és a gyorsulásban.

  • építje fel az első lépés sebességét és gyorsulását
  • használjon bevált dinamikus terhelési és kioldási módszert, amely bizonyítottan eredményes edzést eredményez
  • gyakorolja a sebességet minden irányban
  • a gyorskioldó fogantyú elnyeli az erőt és kiküszöböli a nyújtást (szabálytalan mozgás)
  • az edzési segédprogramot hordtáskával szállítjuk

 

ELITE ATHLETES NEED ELITE SPEED

Az oktatók és a sportolók is tudják, hogy a gyorsulás és a sebesség elengedhetetlen szempontjai a nagy teljesítménynek. Az SKLZ Acceleration Trainer modern edzési módszereket alkalmaz, amelyeket a sportolók számos sportágban használnak. A dinamikus ellenállás, a kioldó technológia és az ellenállási adagolási lehetőségek segítenek a gyorsulás felépítésében az első méteren.

LOWER BODY POWER UP

Acceleration Trainer lehetővé teszi az alsó test és a lábak hatékony megerősítését a túlterhelés edzésével. Az egyedülálló erőkioldó szalagnak köszönhetően nem kell aggódnia egy eszköz nyújtása vagy rossz megfogása miatt, amely zavarhatja az edzést.

INSTANTNÝ FEEDBACK, DOKÁZANÉ VÝSLEDKY

A többirányú gyűrűvel és a gyorskioldással a gázpedál lehetővé teszi a gyorsítást bármilyen irányban. Ugyanakkor azonnali visszajelzést ad az edző számára, aki az edzési terv megváltoztatásával reagálhat.

Angol kézikönyv