SKLZ AccuStick, akupresszúra masszázs rúd

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft10 140
Raktáron (13 db)

Az SKLZ akupresszúrás masszázsrúd alkalmas a sportteljesítmény előtt és után, lehetővé teszi, hogy mélyebben behatoljon az izmokba, felgyorsítja a regenerációt, és könnyű és hordozható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az AccuStick® ideális edzőkészülék az edzés előtti felmelegedéshez vagy a sportteljesítményből való visszatéréshez. Íveit, sarkait és pontjait kifejezetten az izmok masszázsához és a test bármely részének felszabadításához fejlesztették ki. Könnyű és tartós anyag, amely hordozható.

- Gyorsabb gyógyulás a masszázsnak és a triggerpontok felszabadításának köszönhetően

- Összpontosítson minden izomcsoportot AccuStick görbékkel, sarkokkal és pontokkal

- könnyű és hordozható eszköz, bárhol használható

 

Egy eszköz, korlátlan előnyök

Az AccuStick egyedi kialakítása és alakja teljes elérhetőséget és tőkeáttételt biztosít a test bármely pontjának pihenéséhez.

 

Mindig kész = gyorsabb helyreállítás

Ennek a masszázskészletnek a görbéi, sarkai és pontjai lehetővé teszik, hogy mélyebben bejutjon az izomszövetbe, az akupresszúra enyhíti a nyomást és azonnali megkönnyebbülést biztosít az izmokhoz.

 

 

Az új kedvenc edzőpartnered

Hihetetlenül könnyű, de tartós AccuStick veled lehet, ahol a legtöbbet hozza ki belőle. Kiváló edzés előtt vagy segédeszközként a testgyakorlás utáni felépülés felgyorsítására. Az AccuStick gyorsan népszerűvé válik, és a sportfelszerelés kötelező részévé válik.

 

AccuStick® je ideálna tréningová pomôcka k rozohriatiu pred tréningom alebo pre zotavenie po športovom výkone. Jeho krivky, rohy a body boli špeciálne navrhnuté tak, aby masírovali svaly a uvoľňovali tlak z ľubovoľného miesta na tele. Ľahký a zároveň odolný materiál vhodný na prenášanie.

- rýchlejšie zotavenie vďaka masáži a uvoľnení spúšťacích bodov

- zamerajte všetky svalové skupiny pomocou kriviek, rohov a bodov AccuStick

- ľahký a prenosný nástroj pre použitie kdekoľvek