SKLZ Agility Trainer Pro, változó létrakészlet 10

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft39 268
Raktáron (5 db)

10 db trapéz alakú edzőeszközből álló készlet, amelyet egy változó koordinációs létrába hajtogatja. Javítja a koordinációt és a sebességet, minden felületre alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A sport nem lineáris. Ez nem az Ön edzése. Az Agility Trainer Pro segít javítani a koordinációt és a sebességet. 10 trapéz alakban nincs korlátozás a kreativitásra.

Ívelt és testreszabható edzési mintákhoz tervezték.

Csökkentse a reakcióidőt, és minden irányba növelje a sebességet.

Tartós és bármilyen felületen történő használatra tervezték.

10 darab készlet fogantyúval.

 

Egyensúly, sebesség és teljesítmény

Az Agility Trainer Pro egyedi trapéz alakú kialakításával olyan tevékenységeket végez, amelyeket más agilitási eszközök nem tudnak megtenni: lehetővé teszi az ügyesség, az erő és a sebesség edzését különböző mozgási irányokba. A sportot nem egyenes vonalban játsszák, és most az edzésed nem.

 
 

Bármelyik szög

Az Agility Trainer Pro lehetővé teszi a sportban zajló minták újbóli létrehozását, segítve a vágások, fordulatok és irányváltozások tárcsázását. Több sebességet és pontos lábmunkát ad hozzá, amely gyorsan megváltoztathatja a játékot.

 

Tartós, erős és csúszásmentes

Tartós és bármilyen felületre megépítve, beleértve a keményfa, a gyep és a fű. Az Agility Trainer Pro nem csúszik le, vagy egyéb módon megszakítja az edzéseket. Ez egy edzési segédeszköz, amelyet minden olyan sportoló szeretne javítani, aki nemcsak a sebességét, hanem az általános lábmunkát is javítani akarja.

 

 Angol kézíkönyv