SKLZ Balance Pad, egyensúly szőnyeg 46 cm x 39 cm

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft22 901
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Adjon destabilizáló energiát az edzéshez, hogy növelje a test erejét és megteremtse az egyensúlyt. A Balance Pad arra kényszeríti a testet, hogy a lábát, a bokáját és a lábizmait kihasználja. Elősegíti az erő növelését és a stabilitás kulcsát az atlétikai teljesítményben, a kiegyensúlyozott mozgásban és a sérülésekből való felépülésben.

A stabilizáló tulajdonságok növelik a test erősségét és egyensúlyát.

Ideális álló vagy ülő gyakorlatokhoz, valamint rehabilitációs gyakorlatokhoz.

Texturált és csúszásmentes felület.

Könnyen tisztítható, vízálló.

A szőnyeg mérete 46 x 39 cm

Az instabilitásra építünk

Az egyensúly láb- és bokaizmok felépítésének egyik leghatékonyabb módja az edzés destabilizációjának kiegészítése. A Balance Pad-ot úgy fejlesztették ki, hogy elősegítse és növelje az izommemóriát az egyensúlyban, a koordinációban és a gyors reagálásban.

 

Állva, ülve vagy felépülve

A Balance Pad állásra, ülésre vagy a láb, boka vagy láb sérüléseinek rehabilitációjára használják. A Balance Pad kulcsfontosságú eszköz minden olyan sportoló számára, aki a sportában a fizikai erőn, az egyensúlyon és a koordináción támaszkodik.

 

Könnyű és könnyen tisztítható

Nagyon tömörített, sima alakú felület biztosítja a tartósságot. A speciális zárt cellás hab lehetővé teszi a Balance Pad számára a jó párnázási tulajdonságok megőrzését. Átjárhatatlan, könnyen mosható és tisztán tartható. Csúszásmentes és nem okoz bőrkárosodást vagy súrlódást.