SKLZ Barrel Roller Firm, masszázs henger 38 cm x 13 cm

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft16 354
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az edzés előtti és utáni használatra készült, a henger nemcsak a lágy szöveteket masszírozza, hanem elősegíti az izmok rugalmasságának fokozását, a jobb helyreállítást és az izmok teljesítményének helyreállítását.  

Ideális önkötő szöveti masszázshoz, relaxációhoz és fokozott izom rugalmassághoz.

Minden gyakorlati programnak tartalmaznia kell az aktív gyógyulást. Kifejezetten izom-egészségügyre kifejlesztett A zárt cellák könnyen tisztíthatók és vízálló habból készültek.

Ideális bemelegítéshez és aktív regenerációhoz.

 

Rögzített sűrűség

Barrel Roller tömör sűrűsége támogatja az átlagos izomtömegű sportolókat és mindenkit, akinek alapszövet-regenerációra van szüksége.

 

Masszázs előtte és után

Bármely Barrel Roller-edzéssel vagy masszázs-edzéssel kezdje meg a nagy izomcsoportok sérülésének valószínűségének csökkentése érdekében. Edzés után használja a Barrel Roller az oxigénáram növelésére és a feszültség felszabadítására ugyanazon izmokban.

 

Együttműködés az EXOS-szal

Az SKLZ termékeket az EXOS-szal együttműködve fejlesztették ki, amely a profi sportolók, katonák és fitnesz-szakemberek proaktív egészség- és teljesítményprogramjainak vezetője. Egyedülálló partnerségünk biztosítja, hogy termékeink hitelességét, atlétikai előnyeit, könnyű használatát és tartósságát teszteljék.

 

Utasítás angolul