SKLZ Cold Roller Ball, hűtőmasszázs labdák

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft11 193
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az edzés után a legjobb hatás elérése érdekében használja a Hideg hengergömböt. A masszázsnyomás megnyugtatja az izmokat, miközben a jég mélyen behatol az érintett szövetbe, így csökkentve a gyulladást.Az SKLZ hideghengergömb hatékony regeneráló segédeszköz, amely egyben kombinálja a hűtést és a masszázst. A külső gumi héj jól illeszkedik a kezedbe, és lehetővé teszi az optimális nyomást. A rozsdamentes acélból készült belső golyó kellemes hűtést biztosít, amely hozzájárul a regenerációhoz és a helyreállításhoz.

Az intenzív hűtés érdekében az SKLZ hideghengergömböt hűtőbe vagy fagyasztóba is helyezheti. Csak annyit kell tennie, hogy távolítsa el a gumi hüvelyt és helyezze bele a belső részét. Az újrafelhasználáshoz tegye vissza a gumibetétet és kezdje el a masszázst.

Kicsi, praktikus és hordozható.

Saját masszázsát kombinálja a regeneráló hűtéssel.

A gumi hüvely biztosítja, hogy a golyó hosszabb ideig hűvösebb maradjon.

A rozsdamentes acél gömb kényelmesen csúszik a bőrön.

 

 

 

 

Maradjon hűvös a jéggolyóval

A jég és a masszázs gyógyító ereje együttesen varázslatos segítséget nyújt az edzőknek és a sportolóknak. A golyó simaan csúszik a bőrön, míg a szigetelő gél soha nem túl nagy hűtést biztosít.

 

Ne várja meg a sérülést

Az edzés után a legjobb hatás elérése érdekében használja a Hideg hengergömböt. A masszázsnyomás megnyugtatja az izmokat, miközben a jég mélyen behatol az érintett szövetbe, így csökkentve a gyulladást.

 

Felejtsd el a terapeutát

A hideg gömbgörgő hordozható és könnyű, így a felhasználó bárhová és bármikor elhozhatja. A kivehető kényelmes fogantyú lehetővé teszi, hogy mélyen behatoljon a feszült izomba, és elég könnyű ahhoz, hogy egy edzőzsákba csomagolhassa. Hideggömb - részleges masszőr és részleges gyógytornász elengedhetetlen eszköz a gyógyulásban.

 Utasítás angolul