SKLZ Court Slidez, beltéri csúszótornaszőnyeg

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft12 250
Raktáron (>50 db)

SKLZ COURT SLIDEZ, beltéri csúszótornaszőnyeg a test közepének, hátának és vállának megerősítésére különböző gyakorlatokkal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Sok sport és általános fitnesz szempontjából a test fontos része a testnek. A Slidez célja a has, a hát és a váll megerősítése különféle gyakorlatok segítségével. Az alsó rész kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy ne maradjon siklási nyomok, és szinte bármilyen felületen működik, míg a felső olyan párnából készült, amely jobb sportos tapadást biztosít a sportolónak edzés közben - kezekhez vagy lábakhoz.

Alacsony súrlódás, nincs anyagnyom, amely szinte bármilyen felületre megcsúszik.

Sokoldalú edzéstámogatás test- és rugalmasság-edzéshez.

Nagyszerű felület, ergonómikus mintával a kéz és a láb kényelmes és csúszásmentes megfogásához.

A Slidez együtt vagy külön is használható a praktikusabb lehetőségekhez.

A speciális kialakítás lehetővé teszi gyakorlatok kialakítását minden irányba.

 

 

 

Nincs karcolódás a padlón

A Court Slidez remek módja annak, hogy a testén dolgozzon és edzhessen, minimális felszereléssel. Az alacsony súrlódású párnának köszönhetően nem hagy nyomot és a Court Slidez nem fog megjelölni a fa, a csempe vagy más sima padlót.

 A súlyod

A Court Slidez lehetővé teszi a testtömeg felhasználását, hogy megteremtse az ellenállást és a mozgást, amire szüksége van a hasi izmok bekapcsolásához, a karok és a felső test hozzáadásához, valamint a fitnesz fokozásához. Ideális edzőtermekhez, jógastúdiókhoz, pilates központokhoz, barre stúdiókhoz és akár keményfa otthonokhoz is.

Kényelmes, funkcionális és igényes

Minőségi habbal és kényelmes, csúszásmentes fogantyúkkal a Court Slidez puha a kezén és a lábán. Ugyanakkor egyedi alakjuk erősíti a funkcionális mozgások elemeit a teljesítmény fokozása érdekében.