SKLZ Dual Point Massager (AccuPoint), akupresszúrás kettős masszázs labda

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft4 898
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Végül van egy hatékonyabb masszázs, mint a teniszlabdák használata. A professzionális oktatók által kifejlesztett AccuPoint ergonómiai kialakítású, hogy segítsen csökkenteni a kellemetlen hátfájást és javítsa a szövetek minőségét. A hab anyag robusztus és könnyen tisztítható.

A hát, a váll és az egész test masszázsa. Az öntömeg-nyomás használata enyhítheti a fájdalmat és javíthatja a szövetek minőségét.

Felgyorsítja a hátfájás és a sport sérülések helyreállítási folyamatát.

Professzionális oktatók által kifejlesztett.

 

 

Két pont a korlátlan masszázsért

A Dual Point Massager egyedi kialakítása és robosztus habszerkezete ideális izommasszázshoz, kiválasztott nyomáspontokhoz és a gerinc körüli szövet működéséhez a mobilitás fokozása érdekében, ami kulcsfontosságú a hát egészségéhez.

 

Gyorsabb helyreállítás

Gyorsabban térjen vissza a játékba egy olyan masszázskészülékkel, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmesen tartsa a gerincét a mély szövetek masszírozására, a kiválasztott pontok felszabadítására és az általános izmok karbantartására fejtől talpig.

 

Utazási masszázs

Ha csak egy masszázskészülékkel rendelkezik hely, akkor a Dual Point Massager kell lennie. A gerinc tartására tervezett Dual Point Massager bármilyen táskába belefér, és ideális az edzőteremben, az úton, minden edzés előtt és után.

Utasítás angolul

 

Dva body pre neobmedzenú masáž

Jedinečný dizajn Dual Point Massager a jeho robustná penová konštrukcia sú ideálne pre masáž svalov, vybraných tlakových bodov a pre funkciu tkanív okolo chrbtice, za účelom zvýšenia pohyblivosti, ktorá je kľúčom k zdraviu chrbta.

 

Rýchlejšie zotavenie

Vráťte sa do hry rýchlejšie pomocou masážnej pomôcky navrhnutej tak, aby pohodlne držala Vašu chrbticu pri masáži hlbokých tkanív, uvoľňovanie vybraných bodov a celkovú údržbu svalov od hlavy až k päte.

 

Masáž na cesty

Ak máte iba priestor pre jednu masážnu pomôcku, musí to byť Dual Point Massager. Dual Point Massager je navrhnutý na držanie chrbtice, zmestí sa do akejkoľvek tašky a je ideálny pre použitie v posilňovni, na cestách, pred a po každom tréningu