SKLZ Goalshot, edzőháló 5 m x 2 m

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft94 412
Jelenleg nem érhető el

Az SKLZ Goalshot edzőhálózat a következő szintre emeli a futballtudást, lehetővé téve a játékosok számára az ismétlések maximális számát azonnali visszajelzéssel, méretek: 5 m x 2 m.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az innovatív SKLZ GoalShot terméket kifinomult elemzés segítségével tervezték és fejlesztették, és új szintre emelik készségeidet. A négy zóna négyszer több esélyt nyújt a gólszerzésre. Könnyű összeszerelésének és szétszerelésének köszönhetően ideális edzéshez, és sokféle gyakorlatba tökéletesen beilleszthető. Az SKLZ GoalShot úton van az új kedvenc edzőeszközévé.

Vizuális hangsúlyt fektet a zónákra, ahol a pontozás célja négyszer magasabb.

Lehetővé teszi a játékosok számára a maximális számú ismétlést azonnali visszajelzéssel.

Növeli a sikeres felvételek számát azáltal, hogy vizuálisan fókuszál a meghatározott zónákra és kiképzi az izommemóriát.

Szabványos futball-célokra (5 x 2 m) tervezték, és percek alatt felépíthetők.

Táskával szállítva.

 

 

 

 

Kutatás

Számos kutatási szezon támogatásával a Goalshotnak négy pontozási zónája van, ahol rögzítik a legfelső labdarúgó ligák góljait. A Goalshot-ot több szezonális kutatás során fejlesztették ki, és négy pontozási zónát képvisel, ahol rögzítették a labdarúgó-bajnokság legmagasabb pontjait. Azonnali visszajelzést nyújt, és segít a játékosnak az azon ideális hely könnyű azonosításában, amelyet a kapusok nem tudnak elérni.

Csak a legjobbaknak sikerül

A góltömeg-pontozási zónák arra kényszerítik a játékosokat, hogy látják el a lövöldözőket, mielőtt lövöldöznének, és blokkolják azokat a lövéseket, amelyek azon a zónán kívül helyezkednek el, ahol az elit játékosok lőnek legtöbb céljukat. Ez az azonnali és folyamatos visszajelzés segít a játékosoknak növelni a gólt.

Megjelenítés

A nagy lövöldözős képessége arra, hogy a tekintetét egy kis célpontra összpontosítsa, és a játékosok tömegén keresztül nyomja meg és nyomás alatt, vagy egy vagy több védővel. A Goalshot segít a játékosoknak a kapu azon pontjainak azonosításában, ahol a legnagyobb esélyük van a pontozásra, lehetővé téve a játékosoknak az izommemória és a megjelenítés fejlesztéséhez szükséges ismétlést, növelve a százalékos pontszámukat.

 

Utasítás angolul