SKLZ Heavy Weight Control Basketball, kosárlabda nehéz

1 értékelés
Márka: SKLZ
Ft19 900
Raktáron (8 db)

Az SKLZ Heavy Weight Control Basketball erősíti a csukló és az alkar ujjait. Alkalmas intenzív edzésre, beltéren és kültéren is használható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Fokozza az edzést a Heavy Weight Control kosárlabdával. Az 1,4 kg súlyú nehézgömb nagyobb intenzitást biztosít az edzéshez, és erősíti az ujjakat, a csuklóját és az alkarját a labda jobb kezelhetősége, rögzítése és tükrözése érdekében. A kiváló minőségű szintetikus bőrnek köszönhetően a labdával edzhetünk beltéren és kültéren is. Bármely ambiciózus játékos több energiát használhat az ujjain a labda jobb irányítása érdekében.

 

 

 

A rendszeresen súlyozott golyó erősíti az ujjakat, a csuklókat és az alkarokat.

Javítja a csöpögést, a felvételeket és a reflexiót.

Lepattan a földről és úgy reagál, mint egy normál kosárlabda, amely hatékonyabb edzéshez alkalmas.

A kiváló minőségű szintetikus bőr beltéri és kültéri használatra is megfelelő.  

Az erősebb csukló és az alkar erősíti a lejátszót

A nehéz testsúly-ellenőrző kosárlabda lényeges kiegészítője a karika edzésnek. Súlya 1,4 kg ideális az ujjak, a csukló és az alkar erősítéséhez, így jobban ellenőrizhető a labda kezelése és rögzítése, ami erősebbé teszi a pakli fedélzetét.

Jobb kezelés, több játék

A jobb labdakezelés pozitív hatással van a játék szinte minden aspektusára. A nehéz súlyvezérlő kosárlabdát úgy tervezték, hogy megegyezzen a kontroll golyóval, de a tömeg tökéletes a labdavezérlő gyakorlatokhoz és szinte bármilyen más lövöldözős gyakorlathoz. Ennek eredményeként javultak a labdatartási készségek és az általános játékoskészség.

Belül vagy kívül, nem számít

A nehéz súly-ellenőrző kosárlabda kiváló minőségű műbőrből készül, amely intim hangulatot kölcsönöz. Tartós és hosszú ideig tart, és fedett és kültéri edzéshez egyaránt alkalmas.