SKLZ HOPZ 2.0, multifunkciós edzőkészlet expanderekkel

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft21 265
Raktáron (14 db)

Az SKLZ HOPZ 2.0 rebound szimulátor fejleszti a lábak izmainak robbanékonyságát és dinamikáját, és erősíti a többi izomcsoportot. Ez az edzőeszköz kosárlabda, futball vagy röplabda számára alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az SKLZ HOPZ visszapattanító edző javítja a lábizmok felszabadulását és erősíti a kulcsfontosságú izomcsoportokat a maximális függőleges visszapattanás érdekében.

Gyorsabb, távolabbi, magasabb az SKLZ Hopznak köszönhetően!

A HOPZ könnyen szerelhető felfüggesztő rugókkal, két boka nadrággal, jobb talapzattal és állítható derékpánttal, jobb talapzattal rendelkezik.

A szíjak beállítható, párnázott, kényelmes övre lehet mozgatni, amely különböző izmokat érint.

A szabadalmaztatott Slide-Lock rendszernek köszönhetően a szilárd szíjak könnyen cserélhetők és elengedhetők a derékövön és a boka szíjon.

 

 

 

 

Szíj a függőleges terhelés érdekében

Az új szabadalmaztatott Slide-Lock technológiának köszönhetően a HOPZ lehetővé teszi az ellenállás gyorsabb átváltását nagyobbról alacsonyabbra egy egyszerű kattintással. Ugyanígy lazíthatja meg a gumit a saját súlyával történő edzéshez. Bármit is gyakorol, a HOPZ itt van, hogy a játékát a következő szintre vigye.

Kombinált ellenálló gumival

Kiváló kialakításával a HOPZ lehetővé teszi az ellenálló gumiabroncsok mozgatását és a különféle izomcsoportok kezelését. Mozgassa őket hátra, és összpontosítson az ülőizmokra, majd tegye le az oldalról a négyfejű edzéshez. Amikor robbanóképességet kell hozzáadni, itt van a HOPZ.

Minden gyakorlat

A HOPZ gumik könnyen cserélhetők az ellenállás növelése és csökkentése érdekében. Ez az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi, hogy tiszta függőleges, robbanásveszélyes vízszintes ugrásokat, vagy ezek kombinációját edzhesse. A sporttól függetlenül, a HOPZ segít hozzáadni a lábad erejét a verseny elpusztításához.

Utasítás angolul