SKLZ Hydro-Roller, palack a vízre masszázshengerben

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft16 354
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

A tökéletes kombináció bárki számára útközben. Akár versenyek, vagy akár más szabadtéri tevékenységek során. A mini övekkel optimálisan felmelegszik és felkészülhet a sportra. Eközben a Hydro Roller segít az ivásban és az izmok masszázsában edzés után.

Edzés előtt optimálisan melegítse az izmait - függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Ugyanakkor italcsomagolásként használhatja a fascia hengert. A hengerlés eltávolítja a fájdalmat és lerövidíti a regenerációs fázist. Két funkció egy kivitelben - hidrogénhenger.

Habhenger az elasztikus és egészséges szövetek megőrzéséhez.

Nagy sűrűségű hab a hatékonyabb masszázshoz és a küszöbpontok felszabadításához.

Rozsdamentes acél palack, amely nem nyomtat felül, vagy nem összetörik.

A kényelmes kialakítás csökkenti a hulladékot és a táskában lévő tárgyakat.

Tárol 828 ml folyadékot.

 

 

 

Sportolójé vizes palack

Nem kell, hogy világszerte sportoló legyen, hogy tudja, hogy a megfelelő hidratálás a test és teljesítmény kulcsa. A Hydro-Roller ötvözi a hidratált és rugalmas izmok megtartásához szükséges folyadékot egy robusztus habhengerrel, amelynek célja a megfelelő pontok masszírozása.

A tested köszönetet mond edzés előtt, alatt és után

A sűrű vízhengerhab és a rozsdamentes acél test tökéletes kombinációt nyújt az izmok, az ízületek és az inak felmelegítéséhez edzés vagy játék előtt. Az edzés után használjon egy palackot a pontok felszabadításához, és masszázzon a fájdalom és a gyógyulási idő csökkentése érdekében.

Hidratálás + gördülés útközben

Maradjon hidratált és tartsa fenn az egészséges szövetet edzés, játék vagy út közben. A hidraulikus henger átjárhatatlan és könnyen csomagolható. Ez tökéletesen illeszkedik a hátizsákba vagy az edzőzsákba. A hidrotor a legjobb társ egy sportolónak.

Utasítás angolul