SKLZ Lateral Resistor Pro, edzéskészlet lábtágítókkal

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft11 193
Raktáron (22 db)

Az SKLZ Lateral Resistor Pro lábtágítókkal edzőkészlet javítja az oldalsó sebességet és a gyorsulást, egyszerű az edzőkábelek cseréje.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az oldalsó Pro ellenállás három ellenálló gumival és szabadalmaztatott Slide-Lock technológiával javítja a gyorsulást és az oldalirányú sebességet. Úgy fejlesztették ki, hogy fontos izomcsoportokat erősítsenek, valamint a sima mozgást és a megfelelő testtartást. A Lateral Resistor Pro a leggyorsabb módja a kívánt eredmények elérésének.

Fejleszti a gyorsulást és az oldalirányú sebességet.

Megerősíti a fontos izomcsoportokat a sima mozgás és a megfelelő testtartás érdekében.

Szabadalmaztatott Slide-Lock rendszer az ellenálló gumik gyors és egyszerű cseréjéhez.

3 különböző ellenálló gumival együtt: könnyű, közepes és erős.

 

 

Háromszor kész

Az új Lateral Resistor Pro három különféle ellenálló gumiabronccsal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ellenállás szintjének beállítását a teljes edzés érdekében. Úgy tervezték, hogy elősegítse az oldalsó sebesség, az erő és a gyorsulási sebesség növelését. Ez azt is bizonyítja, hogy az ellenállás nem pazarlik.

 

Robbanós

Minden sportoló tisztában van a gyorsulás fontosságával. A Lateral Resistor Pro erősíti azokat a kulcsfontosságú izmokat, amelyek támogatják a robbanásveszélyes indulást és az oldalsó sebességet. Ez egy nagyszerű eszköz az amerikai futball, kosárlabda és labdarúgók számára.

 

Könnyebb váltás, nehezebb edzés

A Lateral Resistor Pro szabadalmaztatott Slide-Lock technológiával rendelkezik, így egyetlen kattintással cserélheti a gumit. Ezenkívül ez a rendszer lehetővé teszi a magabiztos edzést, mivel a gumiabroncsok biztonságosak.

 Utasítás angolul