SKLZ MagnaCoach Soccer, edző kosárlabda táblázat

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft11 400
Raktáron (10 db)

Az SKLZ MagnaCoach Soccer edzőtábla segít kiválasztani a megfelelő taktikát, egy kiemelőt és 24 mágnest.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az egész játék egy mosható, mágneses és taktikai táblán látható. Mutassa meg az összeszereléseket, formációkat és taktikákat gyorsan és egyszerűen. Ez a tábla üres helyet is kínál a támadó és védekező szakaszok számára.

Változtatható taktikai tábla, mosható és mágneses a hatékonyabb edzés érdekében.

Világosan és könnyen ábrázolja a szerelvényeket, formációkat és taktikákat.

Meghatározza az egyes játékosok felelősségét.

Úgy tervezték, hogy fenntartsa a játék ütemezését

A labdarúgás, az edzők által tervezett MagnaCoach lehetővé teszi, hogy a formációkat és a játék taktikáját új részletességgel tervezze meg. Más elérhető tábla nem teszi lehetővé, hogy a játékosok annyi információt jelenítsenek meg, mint ez.

 

Kiemelő, mágnesek és taktikák

A játékdeszka egyetlen részét sem hagyja ki a Soccer MagnaCoach. A mágneses kialakítás magában foglal egy kiemelőt és 24 mágnest, amelyek megmutatják csapata taktikáját.

 

Ön elviszi az egész mezőt

A MagnaCoach foci teret kínál támadó és védekező sorod számára. Tervezze meg felállását, rajzolja meg a játéktervét, fektesse le taktikáját és mutassa meg a játékosoknak a győzelemhez vezető utat egy labdarúgó edző által futballedzők számára létrehozott egyetlen táblával.

 Utasítás angolul

Navrhnutá pre udržanie Vašeho herného plánu

Tabuľa Soccer MagnaCoach navrhnutá trénermi umožňuje Vami navrhnuté formácie a hernú taktiku znázorňovať v novej úrovni detailov. Žiadna iná dostupná tabuľa neumožní zobrazovať Vašim hráčom toľko informácií, ako táto.

 

Zvýrazňovač, magnety a taktika

Žiadna časť vášho herného plánu nezostane vynechaná so Soccer MagnaCoachem. Táto doska je navrhnutá tak, aby bola magnetická, obsahuje zvýrazňovač a 24 magnetov, ktoré znázornia Vášmu tímu Vašu taktiku.

 

Zaberiete celé pole

Soccer MagnaCoach ponúka priestor pre Vaše útočné a obranné zostavy. Navrhnite svoju zostavu, zmapujte svoj herný plán, rozvrhnite taktiku a ukážte svojim hráčom cestu k víťazstvu s jednou doskou vytvorenou futbalovými trénermi pre trénerov futbalu.