SKLZ Massage Bar, masszázspálca

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft15 610
Raktáron (10 db)

Az SKLZ masszázsrúd serkenti a vérkeringést és aktiválja a regenerációt, kényelmes fogantyú, hossza 50 cm.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A tökéletes tapadásnak köszönhetően a masszázsruda biztosítja az optimális nyomásszabályozást maga a masszázs alatt. A relaxációs masszázs serkenti az izmok vérkeringését és aktiválja a regenerációt. Ideális a fasciák gyógyításához és az izomszövetek meglazításához. A sima felső anyag enyhe masszázst tesz lehetővé kellemetlen bőrirritáció nélkül.

Használható myofascial terápiához az egész testben. Támogatja az aktív pihenést testmozgás és izommasszázs után. Az egyedi golyóscsapágy-rendszer lehetővé teszi a bőr gyengéd masszázsát. Az antibakteriális és kényelmes fogantyúk maximális kényelmet nyújtanak.                                                                                               

Hossza: kb. 50 cm.

 

 

 

Valódi tapadás

A masszázs a nyomásról szól. A hegyikerékpáros ihletésű markolatával a masszázsruda nagyobb kényelmet és optimális nyomáselosztást kínál, ha fájó izmokkal dolgozik.

 

Az izmok gyorsabb helyreállítása

A masszázspálca myofascial relaxációs terápiát nyújt, amely megszabadítja Önt a csomóktól, és segít a fájdalmas izmok gyors felépülésében, és teljes erővel viszi vissza az életét.

 

Hatékonyabb masszázs

Az egyedülálló gördülőgörgőkkel a sima bőrkontaktus érdekében a masszázsrúd kiküszöböli a megfojtást és a bőr húzódását, mint a többi masszázskészülék. Ezen felül a speciális hengeres hornyai hatékonyabb masszázst biztosítanak.

Získajte skutočnú priľnavosť