SKLZ Med Ball, medicinlabda 6,8 kg

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft24 538
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Innovatív, új formatervezés a hagyományos testmozgáshoz. Az orvostudomány beilleszthető bármely sport- vagy rehabilitációs programba, és kiterjesztheti az edzésprogramot. Ideálisak az erő, a sebesség, a koordináció, a mozgékonyság és a rugalmasság edzéséhez. Használható egyedül, a falnak ellen, a padlón vagy egy sparring partnerrel.

6,8 kg nehéz

 

Gyakorold a felső testet, a forgási erőt és a törzs összes izomját.

Új, csúszásmentes felület a biztonságos fogásért és a jobb irányításért.

A felület egyenletes visszaverődést biztosít a talajjal szemben.

A tökéletes edzőeszköz mindenki számára és minden sport számára.

Ideális többszintű edzéshez.

 

 

A régi iskola gyökerei. Haladó eredmények

Ne hagyja, hogy ez a látszólag egyszerű oktatóeszköz becsapjon téged. Nagyon sok technológia került bevezetésre az orvostudomány labda fejlesztéséhez. Számos mozgás erősíti a felső testet és a törzset, ami végül a teljes és a forgási erő növekedéséhez vezet.

 

Jobb fogás. Erősebb edzés

A medicinlabdát fejlett csúszásgátló mintával tervezték, amely nagyobb ellenőrzést biztosít az edzés alatt. Ez a felület megkönnyíti az ellenőrzés fenntartását, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi az edzési mozgásokat.

 

Tökéletes többszintes mozgásokhoz

Az medicinlabda a létező egyik leghatékonyabb és sokoldalúbb edzőkészülék. A Med Ball segítségével végzett többszintes sík edzés hozzájárul a hatékonyabb edzéshez, amely több izomcsoportot eredményez egyetlen mozdulattal.

Utasítás angolul