SKLZ Official Weight Control Basketball, kis kosárlabda közepes

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft11 193
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

A kisebb kosárlabda méret javítja a labdavezérlést és az izommemóriát azáltal, hogy növeli a figyelmet és az érzést a driglingben. A labda beltéri és kültéri használatra is alkalmas.

 

 

Javítja a labda kezelését a labdavezérlés tudatossága révén.

Javítja a csöpögő gyakorlatok hatékonyságát.

Kiváló minőségű szintetikus bőr, beltéri és kültéri használatra.

A labda kerülete 56,5 cm.

Az erősebb csukló és az alkar erősíti a játékosokat

A hivatalos súlykontroll kosárlabda nélkülözhetetlen kiegészítő a karika edzéshez. 1,4 kg súlya ideális az ujjak, a csukló, az alkar erősítéséhez, valamint a labda kezelése és rögzítése során történő nagyobb ellenőrzéshez, ami erősebbé teszi a fedélzeten.

 

 

Jobb kezelhetőség. Több játék

A jobb labdakezelés pozitív hatással van a játék szinte minden aspektusára. A hivatalos súlykontroll kosárlabdát úgy tervezték, hogy megegyezzen a kontroll golyóval, de a tömeg tökéletes a labdavezérlő gyakorlatokhoz és szinte minden más lövöldözős gyakorlathoz. Ennek eredményeként javultak a labdatartási készségek és az általános játékoskészség.

Belül vagy kívül, nem számít

A hivatalos súlyellenőrző kosárlabda kiváló minőségű műbőrből készül, amely meghitt hangulatot kölcsönöz. Tartós, hosszú ideig tart és beltéri és kültéri edzésekre egyaránt alkalmas.

Silnejšie zápästie a predlaktie činí hráčov silnejšími

Official weight control basketball je nevyhnutným doplnkom k tréningu s obručami. Jej hmotnosť 1,4 kg je ideálna pre zosilnenie prstov, zápästia, predlaktia a pre väčšiu kontrolu pri manipulácii s loptou a nahrávaním, čo Vás robí silnejším na palubovke. 

 

Lepšia manipulácia. Viac hier

Lepšia manipulácia s loptou má pozitívny dopad na takmer všetky aspekty hráčskej hry. Official Weight Control Basketball je navrhnutá tak, aby bola rovnaká ako regulačná loptu, avšak extra váha je perfektná pre cviky s ovládaním lopty a takmer akékoľvek iné cviky so streľbou. Výsledkom je zlepšenie zručností v oblasti držania lopty a celkových schopností hráča.

 

Vnútri alebo vonku, je to všetko jedno

Official Weight Control Basketball je vyrobená z vysoko kvalitnej syntetickej kože, ktorá Vám dodáva dôverný pocit. Je odolná, dlho vydrží a je vhodná pre tréning ako vo vnútri, tak vonku.