SKLZ Pro Bands (Extra Heavy), ellenállásos gumi (extra erős)

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft13 081
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Sok gyakorlatot fokozhat az ellenállás. A Pro Bands kicsik és praktikusak, bárhová vihetők, vagy egyszerűen tárolhatók. A bemelegítés során elősegítik az izmok felmelegedését vagy az erő és rugalmasság fejlesztését.

 

 

Professzionális gumi, 100 cm hosszú, négy ellenállási terhelésben kapható.

Kiváló minőségű anyag, amelyet nemcsak otthon, hanem az oktatóközpontokban történő állandó használatra fejlesztettek ki.

A felső és alsó test hatékony és biztonságos edzéséhez.

Alkalmas rugalmassági és regenerációs gyakorlatokra is.

Ideális a trapéz húzásának elősegítéséhez vagy az ellenállás növeléséhez olyan népszerű gyakorlatokban, mint például guggolás

 

 

 

Fogadja el a terhet

A Pro Bands univerzális ellenálló gumi, amely mindent megtesz és hosszabb ideig tart, bevált módja annak, hogy növelje a test felső és alsó részének szilárdságát. Ezeken a területeken az ellenállás kiképzése mellett a Pro Sávok kiválóan alkalmasak az izmok előkészítésére és az izmok felmelegedésére bármilyen tevékenység előtt.

 

Sebesség

Adja hozzá a Pro Bands a sebesség edzéshez. Használja ellenállásukat az oldalsó sebesség és gyorsulás növeléséhez. Integrálja őket a dinamikus bemelegítésbe, hogy felkészítse a testet a sebességre. Ideálisak az alsó test erősségének fejlesztéséhez, az oldalsó lámpákhoz és a lineáris sebességű gyakorlatokhoz.

Nehezebbé vagy könnyebbé tegye

Mindkét módon használjon ellenálló gumit. Használjon Pro Bands, hogy növelje ellenállását az általános gyakorlatokhoz, például a fogantyúkhoz és guggolásokhoz, vagy használja a visszapattanást a párhuzamos rudak kanyarodásának és kattintásának elősegítésére.

Utasítás angolul

Využite svoju odporovú gumu oboma spôsobmi. Použite Pro Bands k tomu, aby ste pridali odpor k bežným cvičeniam, ako sú kliky a drepy alebo využite ich spätný odraz, aby Vám pomohli pri zhyboch a klikoch na bradlách.