SKLZ Pro Training 9" Agility Cones, edzőkúpok 23 cm-es készlet 8

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft9 808
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az oktatók és a sportolók tudják, hogy az edzőkúpok kulcsa az ügyesség és a sebesség fejlesztésének. Ezért fejlesztettük ki ezeket az új Pro Training kúpokat. A gyalogosan visszatérő és nem törő műanyag tartalommal a négyzet alakú alap nagyobb stabilitást biztosít. Ezeket a kúpokat nem lehet összehasonlítani másokkal a tartósság és a hasznosság szempontjából.

Rendkívül tartós és alakmegőrző anyagból készül. Négyzetes alap a jobb stabilitás érdekében. 

Mesterséges gyepre, játszóterekre, pázsitra és más felületekre készült. 

A terméket kombinálhatjuk más professzionális Pro Training kúpokkal, valamint a Pro Training Pólusokkal, hogy akadályokat teremtsünk különböző magasságokban, hogy még több edzési lehetőséget biztosítsunk. 

A csomag 8 darabot tartalmaz.

 

 

Bármilyen felület, végtelen eredmény

A játékosok és az edzők megismerik a kúp értékét. Rendkívül tartós műanyag rögzítéssel és vékony kialakításúak, ezeket a kúpokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak.

  

Úgy tervezték, hogy a sportolók magasabb szintre kerüljenek

Egyszerűen add hozzá a Pro Training Agility pólusokat, hogy tartós akadályokat teremtsen a további edzéshez. A Pro Training Agility kúpokat nemcsak az oszlopok megtartására fejlesztették ki, négyzet alakúak és a bevágott szárok eltérő magasságbeállítást biztosítanak az edzéshez.

 

Vedd fel

Ezek nem a tipikus kúpod. Tartósabbak, nagyobb teljesítményt nyújtanak, és a legmegfelelőbbek a szedéshez és tároláshoz. Egyszerűen használja a kúpgyűjtőt, és néhány perc alatt vegye fel az összes kúpot.