SKLZ Pro Training Agility Poles, szlalom rudak készlet 8

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft22 901
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Az SKLZ Pro Training Agility Poles szlalomrudak univerzális edzőeszközök, és kombinálhatók SKLZ Pro Training Agility kúpokkal, a készlet 8 rudat tartalmaz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Pro Training Agility pólusok teleszkópos rendszert tartalmaznak a gyors összeszereléshez és szétszereléshez, helytakarékos tároláshoz és felhasználáshoz különféle edzési helyzetekben. Ezek egyetemes edzőeszközök, például szolgálhatnak. akadályokként, ha különböző Pro Training Agility kúpméretekkel kombinálják.

A készlet 8 rudat tartalmaz.

Az egyedi kialakítás lehetővé teszi a pázsit, műfüves és játszóterek használatát.

A teleszkópos rudak 3 különböző hosszúságra állíthatók, hogy a különböző edzési szakaszokban lehessen használni.

A Pro Training Agility kúpokkal át lehet alakítani 5 vagy 9 cm-es akadályokká.

 

 

Jobb agilis rudak

A lábkészség és a labdavezérlés fejlesztésekor a rudakat nehéz megverni. Keverőkkel, ívekkel és zászlókkal kombinálhatók a gyakorlatban történő felhasználáshoz.

 

Szerkesztés és követés

A Pro Training Agility pólusok kiváló teleszkópos felépítésűek, amelyek három különböző magasságbeállítást tesznek lehetővé - 0,6 m, 1,1 m és 1,5 m. Ez lehetővé teszi a különböző igényekhez való hozzáigazítást, beleértve a speciális gyakorlatokat, a gyakorlati mezők felállítását és a játék sarok zászlójának használatát.

 

Rendszer bármilyen felületre

Mindegyik készlet tartalmaz 8 Pro Training Agility rudat védőborítókkal, 125 mm-es eltávolítható tüskékkel és kényelmes táskával. Egyedülálló kialakításának köszönhetően a rudak a füvön és az udvaron működnek, ha kombináljuk a Pro Training Utility-vel.

Lepšie agilné tyče

Pokiaľ ide o zlepšenie zručností v oblasti nôh a ovládanie lopty, sú tyče ťažké poraziť. Môžu byť kombinované s kužeľmi, oblúkmi a vlajkami na použitie v praxi.

 

Upravte a postupujte

Pro Training Agility Poles majú vynikajúci teleskopický dizajn, ktorý umožňuje tri rôzne nastavenia výšky - 0,6 m, 1,1 m a 1,5 m. To vám umožní prispôsobiť ich rôznym potrebám, vrátane špeciálnych cvikov, nastavenie polí pre cvičenie a použitie ako rohovú vlajku na hru.

 

Systém pre akýkoľvek povrch

Každá sada obsahuje 8 tyčí Pro Training Agility s ochrannými krytmi, 125 mm odnímateľnými hrotmi a pohodlnou taškou. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu pracujú tyče na tráve a kurtoch, keď sú v kombinácii s našou výbavou Pro Training Utility.