SKLZ Pro Training Futsal Goal, foci kapu

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft106 889
Raktáron (5 db)

Foci kapu SKLZ Pro Training Futsal Goal autentikus megjelenéssel a hatékony edzés érdekében, mérete 3 m x 2 m.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Más edzőkapuktól eltérően, a Pro Training Futsal Goal autentikusabb megjelenést kínál. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb lövéseknek. Az átjáró ötvözi a hiteles fehér hálót, a keresztrúdot és az oszlopokat az egyszerű beállítással és a könnyű kialakítással, így az autentikus kapu kinézetét és hangulatát nyújtja, anélkül, hogy hozzá kapcsolódó súly és problémák lennének.  

Hordozható kapu, amely ellenáll a legkeményebb rakétáknak.

Funkcionális a játszótéren, mű- és természetes fű.

Hiteles cél megjelenés fehér hálóval, keresztrúddal és oszlopokkal.

Gyors és egyszerű pozicionálás és szétszerelés.

A futsal hivatalos mérete 3 m x 2 m.  

 

A legkeményebb lövés

Úgy tervezték, hogy szembenézzen a legnehezebb lövésekkel. A Pro Training Futsal Goal tökéletes megoldás az egyéni vagy csapatépítő edzésekhez vagy könnyű mérkőzésekhez.  

Játssz mindenhol

A Pro Training Futsal Goal, valamint a teljes Pro Training rendszert mesterséges és természetes pázsiton vagy játszótéren történő használatra tervezték. Más hordozható kapukkal ellentétben, ez egy igazi érzést ad, amit a pályán játszol, és több évszakig tart.  

Valódi célnak tűnik

A pontozás kulcsa a célokra való képzés. A szokásos labdarúgó-célokhoz hasonlóan a Pro Training Futsal Goal fehér keresztrúgót is szállít, amely láthatóbbá teszi a célt és hitelesbb érzést nyújt.

Utasítás angolul