SKLZ Pro Training Goal, edzési kapu 5,5 m x 2,3 m

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft124 377
Raktáron (1 db)

Az SKLZ Pro Training Futsal Goal labdarúgó edzésgólja autentikus megjelenéssel a hatékony edzéshez, egyszerű és gyors szétszereléshez, méretei 5,5 m x 2,3 m.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Más edzőkapuktól eltérően a Pro Training Goal autentikusabb megjelenést kínál. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb lövéseknek. Az átjáró ötvözi a hiteles fehér hálót, a keresztrúdot és az oszlopokat az egyszerű beállítással és a könnyű kialakítással, így az autentikus kapu kinézetét és hangulatát nyújtja, anélkül, hogy hozzá kapcsolódó súly és problémák lennének.  

Hordozható kapu, amely ellenáll a nehéz lövéseknek, és nem esik le.

Különböző méretben kapható.

Fűre és műfüvesre helyezhető (külön megvásárolható súlyok szilárd talajon stabilizálódnak).

Hiteles cél megjelenés fehér hálóval, keresztrúddal és oszlopokkal.

Egyszerű és gyors összeszerelés és szétszerelés.

Puha táska vállpánttal együtt.

 

 

A legkeményebb lövés

Úgy tervezték, hogy szembenézzen a legnehezebb lövésekkel. A Pro Training Goal tökéletes megoldás egyéni vagy csoportos edzésekre vagy könnyű mérkőzésekre.  

Játssz mindenhol

A Pro Training Goal, akárcsak a teljes Pro Training rendszer, a mesterséges és természetes pázsiton vagy játszótéren történő használatra készült. Más hordozható kapukkal ellentétben, ez egy igazi érzést ad, amit a pályán játszol, és több évszakig tart.  

Valódi célnak tűnik

A pontozás kulcsa a célokra való képzés. A szokásos labdarúgó-célokhoz hasonlóan a Pro Training Goal fehér fényt is ad, amely láthatóvá teszi a célt és hitelesbb érzést nyújt.