SKLZ Pro Training Goal, foci kapu 1,5 m x 0,9 m

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft45 815
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Az SKLZ Pro Training Futsal Goal labdarúgó edzésgólja autentikus megjelenéssel a hatékony edzéshez, egyszerű és gyors szétszereléshez, méretei 1,5 m x 0,9 m.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Más edzőkapuktól eltérően a Pro Training Goal autentikusabb megjelenést kínál. Úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb lövéseknek. Az átjáró ötvözi a hiteles fehér hálót, a keresztrúdot és az oszlopokat az egyszerű beállítással és a könnyű kialakítással, így az autentikus kapu kinézetét és hangulatát nyújtja, anélkül, hogy hozzá kapcsolódó súly és problémák lennének.  

Hordozható kapu, amely ellenáll a nehéz lövéseknek, és nem esik le.

Különböző méretben kapható. F

űre és műfüvesre helyezhető (külön megvásárolható súlyok szilárd talajon stabilizálódnak).

Hiteles cél megjelenés fehér hálóval, keresztrúddal és oszlopokkal.

Egyszerű és gyors összeszerelés és szétszerelés.

Puha táska vállpánttal együtt.

 

 

A legkeményebb lövés

Úgy tervezték, hogy szembenézzen a legnehezebb lövésekkel. A Pro Training Goal tökéletes megoldás egyéni vagy csoportos edzésekre vagy könnyű mérkőzésekre.  

Játssz mindenhol

A Pro Training Goal, akárcsak a teljes Pro Training rendszer, a mesterséges és természetes pázsiton vagy játszótéren történő használatra készült. Más hordozható kapukkal ellentétben, ez egy igazi érzést ad, amit a pályán játszol, és több évszakig tart.  

Valódi célnak tűnik

A pontozás kulcsa a célokra való képzés. A szokásos labdarúgó-célokhoz hasonlóan a Pro Training Goal fehér fényt is ad, amely láthatóvá teszi a célt és hitelesbb érzést nyújt.