SKLZ Pro Training Utility Weight, terhelés kúpok

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft17 991
Raktáron (18 db)

Az SKLZ Pro Training Utility súlyterhelési kúpok szlalomoszlopokat, íveket és célokat biztosítanak bármilyen felületen, két darabból álló készlet, súly 1,8 kg.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Vége a várakozásnak a jobb súlyozásnak. Kiváló minőségű, tartós gumiból készül, és úgy tervezték, hogy működjön együtt a Pro edzőrendszerrel. Ezek az 1,8 kg-os mérlegek szilárdan rögzítik a Pro Agility pólusokat, íveket és kapukat bármilyen felületen.

Pro Training Agility rudakat és íveket tart bármilyen felületre Stabilitást ad a Quickster futball edző és a Pro edzőkapu számára, hogy minden felületen jobb egyensúly legyen A 2. készletben szállítva

TÁMOGATÁS ÍREK, TERÜLETEK ÉS JÁTÉKOK Ezeket a kiváló minőségű súlyokat a Pro Training System támogatására tervezték, amely támogatást nyújt a jobb játékosok felépítéséhez.

Még bárhol is csinálsz Bármely felületi gerenda, fű és más helyeken történő munkavégzésre tervezték - a Pro Training Utility Weight szilárd alapot biztosít a Pro Training rendszerben lévő rudak, ívek és kapuk számára.

TÖBB RÖGZÍTETT CÉLKITŰZÉSEKET KÖVETKEZIK Amellett, hogy az oszlopokat és az íveket bármilyen felületen szilárdan megtartják, ezek a súlyok a Pro Pro elülső kapuján helyezkednek el, hogy további egyensúlyt teremtsenek.