SKLZ Quickster Soccer Goal, összecsukható labdarúgó kapu 2,35m x 1,52m

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft55
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Összecsukható futballkapu SKLZ Quickster Superlite Soccer Goal informális edzőmeccsekre, méretei 2,35 m x 1,52 m, gyors szétszerelés.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az SKLZ Quickster lehetővé teszi, hogy a legrövidebb idő alatt elkezdje az edzést. Kevesebb, mint két percig tart a telepítés és eltávolítás. Szálerősítésű szövet, masszív nejlon és a támasztó kapufák további stabilitást nyújtanak a célnak. Az SKLZ Quickster reális játékélményt nyújt.  

A Quickster rendkívül robusztus kialakítása biztosítja tartósságát még intenzív edzés és mérkőzések során is.

Az összeszerelés és szétszerelés kevesebb, mint 2 percig tart.

A Quickster kapu nagyon könnyű, gyorsan összeszerelhető, és a zsáknak köszönhetően kevesebb helyet foglal el.

Extra rudak a jobb hálózati feszültség érdekében.

2,35 m széles és 1,52 m magas.

 

 

 

A legkeményebb lövés

Úgy tervezték, hogy szembenézzen a legnehezebb lövésekkel. A Quickster Goal tökéletes megoldás az egyéni vagy csapatépítő edzésekhez vagy könnyű mérkőzésekhez.  

Játssz mindenhol

A Quickster Goal, valamint a teljes Pro Training rendszert mesterséges és természetes pázsiton vagy játszótéren történő használatra tervezték. Más hordozható kapukkal ellentétben valódi érzést ad neked, ha a pályán játszik, és több évszakig tart az intenzív edzés vagy mérkőzés.  

Valódi célnak tűnik

A pontozás kulcsa a célokra való képzés. Csakúgy, mint a szokásos labdarúgó-célok, a Quickster Goal fehér fényt ad, amely a célt jobban láthatóvá teszi, és a játék valósághűbb hangulatát kínálja.