SKLZ Quickster Soccer Trainer, labdarúgó felvétel asszisztens

1 értékelés
Márka: SKLZ
Ft45 815
Jelenleg nem érhető el
A tétel elfogyott…

Az SKLZ Quickster Soccer Trainer egy felvételi asszisztens, amely lehetővé teszi a passzok és a lövöldözés javítását. Táskát tartalmaz, és könnyen összeszerelhető.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a felvételi asszisztens célja a labdarúgó átadásának, a felvételek és a lövészet javítása. A szabadalmaztatott Quickster Soccer Coach kialakítás és a valódi roll cselekvés lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megismételjék magukat, hogy jelentősen javítsák első és második kapcsolatukat.  

Két különböző rögzítési asszisztens egy termékben.  

Valódi forgó labdahatást biztosít, más asszisztensekkel ellentétben.

Játsszon a labdát két különböző felvevő asszisztensen a csatornán vagy a mellkason keresztül.

Hordozható (táskával együtt), könnyen és egyszerűen összeszerelhető. A magas oldal 1,80 x 1,20 m, a sík oldal 1,80 x 0,5 m.

 

 

 

Valós felvételek a valós eredményekhez

Ez a felvételi asszisztens célja, hogy segítse a játékosokat a labda fej-talpig történő irányításában, és javítsa az átadásokat / felvételeket. A Quickster Soccer Trainer ugyanúgy adja vissza a labdát, mint egy igazi játék során.  

Visszatér profiként

Ennek a rögzítő asszisztensnek a szabadalmaztatott kialakítása lehetővé teszi a játékosoknak, hogy röplabdákat és félig röplabdákat gyakoroljanak, és lehetővé teszik ugyanazt a labdatevékenységet, mint egy igazi játékban. Ugyanakkor elősegíti a készségek fejlesztését a pontosabb golyó- és kemény lövések ellenőrzésének ismételt képzése révén.  

Mindig kész

A Quickster Soccer Trainer gyorsan összeszerelhető, ellenáll a legkeményebb felvételeknek és könnyen tárolható. Könnyű, mégis tartós - ez a több érintéses felvételi asszisztens segít a játékosoknak képességeik fejlesztésében oly módon, hogy minden más edzési segédeszközt félbehagyjon.

Utasítás angolul