SKLZ Quickster Superlite Soccer Goal, összecsukható labdarúgó kapu 1,5 m x 0,91

Nincs értékelés
Márka: SKLZ
Ft26 175
Raktáron (1 db)

Az SKLZ Quickster Superlite Soccer Goal összecsukható labdarúgó kapu tökéletes gyerekeknek és serdülőknek, vagy alkalmi mérkőzésekhez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez az összecsukható labdarúgó kapu tökéletes gyerekeknek és tizenéveseknek, alkalmi mérkőzésekhez, vagy bármilyen edzés céljai lehetnek. A Quickster Superlite egy innovatív, új generációs összecsukható kapu. 1,50 x 0,90 m-es méretekkel a kaput másodpercek alatt fel lehet szerelni, és egy robusztus, nehezen rakétaként kibontható formában, ráadásul valódi célnak tűnik, csak kis méretben.

Rendkívül gyors összeszerelés és szétszerelés az innovatív bepattanó mechanizmusnak köszönhetően.

Nagyon könnyű, de erős kapu, amely szintén ellenáll a kemény lövéseknek.

Hiteles, téglalap alakú kialakítás gerendákkal és oldalsó rudakkal.

Egy kis zsákba illeszkedik, ideális park vagy családi utazáshoz.    

Azonnali összeszerelés

Az ultragyors beállításhoz és elrendezéshez tervezett könnyű cél ideális alkalmi mérkőzésekhez, fiatal játékosokhoz, és edzésként használható.  

Lődd le keményen

Más könnyű céloktól eltérően a Quickster Superlite-t úgy tervezték, hogy ellenálljon a kemény lövéseknek, és hiteles gömb alakú, reálisabb játékhoz és edzéshez. A kerethez kapcsok vannak rögzítve a kerethez, ezáltal növelve a fű stabilitását.  

Hiteles megjelenés és forma

Csakúgy, mint egy szokásos foci cél, a Quickster Superlite fehér hálóval, keresztrúddal és oldalsó rudakkal rendelkezik, amelyek megjelenést és érzést adnak a játékosoknak, mint a többi könnyű és hasonló gól.